آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

سفر بنی گانتز به فرانسه و رایزنی درباره ایران و پگاسوس

«آمیخای استاین» خبرنگار ارشد دیپلماتیک شبکه صهیونیستی «کان» خبر داد، بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی فردا چهارشنبه برای دیدار با وزیر دفاع فرانسه به پاریس سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 27
کد خبر: ۹۶۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع رسانه‌ای در رژیم صهیونیستی خبر دادند، «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم روز چهارشنبه (فردا) برای دیدار با مقام‌های فرانسه و رایزنی درباره ایران، لبنان و جاسوس افزار پگاسوس به پاریس می‌رود.


 در شرایطی که جنجال‌ها درباره جاسوس‌افزار اسرائیلی «پگاسوس» باعث واکنش رئیس‌جمهور فرانسه شده است، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در نظر دارد با سفر به پاریس درباره این موضوع و برخی دیگر از مسائل با مقام‌های فرانسوی رایزنی کند.

 

به گفته این منبع صهیونیست، وزیر جنگ این رژیم در سفر به پاریس آخرین خبرها درباره تحقیقات تل‌آویو در خصوص جاسوس‌افزار «پگاسوس» را به اطلاع وزیر دفاع فرانسه می‌رساند.

 

خبرنگار ارشد شبکه صهیونیستی «کان» افزود، بنی گانتز در سفر به پاریس درباره مسائل مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران و تحولات لبنان هم رایزنی و تبادل نظر خواهد کرد.

 

طی روزهای اخیر رسانه‌ای شدن خبرها درباره استفاده از جاسوس‌افزار پگاسوس بسیار خبرساز شده و واکنش «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه را هم به دنبال داشته است.

 

ماکرون یکشنبه هفته گذشته به‌صورت تلفنی با «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تماس گرفت تا مطمئن شود که تل‌آویو به‌شکل مناسبی در حال تحقیق درباره جاسوس‌افزاری است که یکی از شرکت‌های این رژیم تولید کرده است.

 

طبق گزارش‌ها، رئیس‌جمهور فرانسه در این رایزنی تلفنی از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواسته بود که برای جدی گرفتن مسئله جاسوس‌افزار پگاسوس را جدی بگیرد.

 

رسانه‌های مختلفی از جمله «واشنگتن پُست»، «لوموند»، «گاردین» اخیرا فاش کردند که جاسوس‌افزار پگاسوس به برخی از کشورها از جمله عربستان سعودی و امارات متحده عربی فروخته شده و از آن برای هک اطلاعات گوشی چندین شخصیت مهم در سطح جهان استفاده شده است.

 

پیشتر خبرگزاری فرانسه خبر داده بود، ظاهراً ماکرون هم در کنار شخصیت‌های جهانی، یکی از افرادی بوده که هدف حمله جاسوس‌افزار پگاسوس قرار گرفته است.

 

طبق گزارش روزنامه آمریکایی واشنگتن پست، جاسوس‌افزار پگاسوس دارای مجوز از شرکت NSO مستقر در فلسطین اشغالی است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار