یک مطالعه جدید نشان میدهد مصرف غذاهای فوقفرآوریشده خطر زوال عقل را بهطور چشمگیری افزایش میدهد و حتی کاهش کوچک در مصرف این خوراکیها میتواند ریسک ابتلا را کم کند.
کارشناس واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز با بیان اینکه در ایران نیمی از انرژی دریافتی روزانه از نان تأمین میشود، جایگزینی نان کامل را موجب کنترل وزن دانست.
عضو هیأت علمی گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به افزایش ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا، توصیه ایی برای پیشگیری از این بیماریها ارائه کرد.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: مصرف نوشابههای گازدار نهتنها نقشی در کاهش حالت تهوع ندارد بلکه به دلیل داشتن مقادیر زیاد قندهای ساده میتواند در درازمدت سلامت افراد را تهدید کند.
اخبار مربوط به شیوع آنفلوانزا وارد مرحله دیگری شده است؛ مرحله هشدار و مرگ و قرارگرفتن در پیک. روز گذشته وزیر بهداشت اعلام کرد در قله آنفلوانزا قرار گرفتهایم و بیشترین ابتلا هم بین کودکان پنج تا ۱۴ سال است.
دانشمندان میگویند کاهش ۳۰ درصدی کالری دریافتی میتواند برای محافظت از مغز در برابر پیری مؤثر باشد.