دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

برکناری مدیر سرویس امنیت عمومی عربستان

پادشاه عربستان سعودی شامگاه روز سه‌شنبه مدیر اداره امنیت عمومی این کشور را برکنار کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، «سلمان بن عبد العزیز آل سعود» پادشاه عربستان سعودی شامگاه روز سه‌شنبه «خالد الحربی» مدیر اداره امنیت عمومی را برکنار کرد.

خبرگزاری رسمی سعودی (واس) گزارش داد، در دستور سلمان آمده است که الحربی کنار گذاشته شده و در حال بازجویی است.

پادشاه عربستان دستور دارد که هیأت نظارت و مبارزه با فساد، تحقیقات را از میان تمام کسانی که با این کار ارتباط داشتند، تکمیل کند و اقدامات لازم را علیه آنان انجام دهد.

سلمان تأکید کرد: «بنا بر گزارشات سرویس‌های ذیربط درباره تخلفات متعدد الحربی با هدف غارت بیت‌المال و اغراض شخصی، چند اتهام از جمله رشوه و سوء استفاده از موقعیت متوجه اوست».

در حکم پادشاه عربستان آماده است که ۱۸ نفر از بخش‌های دولتی و خصوصی نیز شریک جرم الحربی هستند.

در همین ارتباط، وزارت امور اسلامی عربستان سعودی، اواخر آذر سال گذشته، ۱۰۰ امام جماعت و خطیب مساجد را در منطقه «مکه» و «القصیم» به جرم اینکه حاضر به همراهی با اعلامیه تروریستی خواندن «اخوان‌المسلمین» نشده‌اند، برکنار کرد.

«عبداللطیف آل الشیخ» وزیر امور اسلامی عربستان، از تمامی خطیبان و ائمه جماعات خواسته بود تا در خصوص آن‌چه «تأثیر منفی» گروه اخوان‌المسلمین در جوامع اسلامی دارد، سخنرانی کنند.

طبق سندی که «مجتهد» افشاگر معروف عربستانی در ۳۰ آبان ماه منتشر کرد، وزارت ارشاد و امور اسلامی سعودی در نامه‌ای به بخش‌های تحت امر خود خواستار جمع‌آوری اطلاعات از خطیبان مساجد و علمایی شده که حاضر نشد‌اند، بیانیه اخیر «هیأت علمای سعودی» در تروریستی خواندن اخوان‌المسلمین را در مساجد قرائت کنند.

در تاریخ ۲۷ آبان هیأت کبار العلمای عربستان سعودی به تبعیت از دولت این کشور که پیشتر گروه اخوان المسلمین را به همراه حزب‌الله لبنان تروریستی خوانده بود، گروه اخوان را «گروهی تروریستی» خواند و ادعا کرد که این گروه نماینده شیوه اسلام نیست و اقداماتش تفرقه‌افکنانه، خشونت‌بار و حامی تروریسم است.

پاکسازی روحانی‌ها، مفتی‌ها و خطیبان مساجد از زمان روی کار آمدن «محمد بن سلمان» در سال ۲۰۱۷، به طور بی سابقه‌ای تشدید شده است و طبق آخرین اطلاعات بیش از چهار هزار شخصیت دینی عربستانی در زندان‌ها به سر می‌برند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار