پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی

اتهام زنی مجدد وزیر خارجه تل آویو درباره برنامه هسته‌ای ایران

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با تکرار اتهام‌زنی‌ها درباره برنامه هسته‌ای ایران، بار دیگر خیال‌بافی‌ها درباره مقابله تل‌آویو با پیشرفت اتمی تهران را بازگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 10
کد خبر: ۱۰۱۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی که به مسکو سفر کرده، ایران را به تلاش برای ساخت سلاح اتمی متهم کرد.

لاپید امروز (جمعه) در مصاحبه با خبرگزاری «اسپوتنیک»، درباره وضعیت بحران سوریه گفت: «اسرائیل اجازه تکرار حادثه سقوط هواپیمای روسی ایلوشین۲۰ در سوریه را نمی‌دهد و مکانیسم جلوگیری از اینگونه تصادف‌ها نیز به خوبی عمل می‌کند».

وی در توجیه حملات تجاوزکارانه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به سوریه مدعی شد: «ما می‌خواهیم ارتش روسیه، فارغ از آنچه در سوریه اتفاق می‌افتد، آسیبی نبیند. اسرائیل و روسیه در تلاش هستند تا از وخیم‌تر شدن اوضاع به سطح درگیری خطرناک، جلوگیری کنند».

به نوشته اسپوتنیک، وزیر خارجه رژیم جنایتکار صهیونیست که چندین بار اقدامات خرابکارانه علیه برنامه هسته‌ای ایران انجام داده، ادعا کرد: «ایران در آستانه دستیابی به سلاح اتمی است و باید بداند که این امر [از سوی اسرائیل]بی‌پاسخ نخواهد ماند».

لاپید همچنین افزود که مسکو و تل‌آویو در حال گفتگو درباره جزئیات سفر «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به روسیه در ماه اکتبر هستند.

وی روز گذشته طی نشست خبری مشترک با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه نیز مدعی شده بود: «ما اجازه نخواهیم داد که ایران به سلاح اتمی دست یابد یا حتی در آستانه دستیابی به آن قرار گیرد. ایران می‌گوید که می‌خواهد اسرائیل را از بین ببرد و ما اجازه نمی‌دهیم که از این خط عبور کند».

کابینه جدید رژیم صهیونیستی از زمان آغاز به کار در ماه‌های اخیر، تلاش خود را به کار گرفته تا با فرستادن مقام‌های رژیم صهیونیستی به ایالات متحده و دیدار با مقام‌های آمریکایی و کشور‌های امضاکننده برجام، از احیای توافق هسته‌ای ایران جلوگیری کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار