هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

اتهام زنی مجدد وزیر خارجه تل آویو درباره برنامه هسته‌ای ایران

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با تکرار اتهام‌زنی‌ها درباره برنامه هسته‌ای ایران، بار دیگر خیال‌بافی‌ها درباره مقابله تل‌آویو با پیشرفت اتمی تهران را بازگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 10
کد خبر: ۱۰۱۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی که به مسکو سفر کرده، ایران را به تلاش برای ساخت سلاح اتمی متهم کرد.

لاپید امروز (جمعه) در مصاحبه با خبرگزاری «اسپوتنیک»، درباره وضعیت بحران سوریه گفت: «اسرائیل اجازه تکرار حادثه سقوط هواپیمای روسی ایلوشین۲۰ در سوریه را نمی‌دهد و مکانیسم جلوگیری از اینگونه تصادف‌ها نیز به خوبی عمل می‌کند».

وی در توجیه حملات تجاوزکارانه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به سوریه مدعی شد: «ما می‌خواهیم ارتش روسیه، فارغ از آنچه در سوریه اتفاق می‌افتد، آسیبی نبیند. اسرائیل و روسیه در تلاش هستند تا از وخیم‌تر شدن اوضاع به سطح درگیری خطرناک، جلوگیری کنند».

به نوشته اسپوتنیک، وزیر خارجه رژیم جنایتکار صهیونیست که چندین بار اقدامات خرابکارانه علیه برنامه هسته‌ای ایران انجام داده، ادعا کرد: «ایران در آستانه دستیابی به سلاح اتمی است و باید بداند که این امر [از سوی اسرائیل]بی‌پاسخ نخواهد ماند».

لاپید همچنین افزود که مسکو و تل‌آویو در حال گفتگو درباره جزئیات سفر «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به روسیه در ماه اکتبر هستند.

وی روز گذشته طی نشست خبری مشترک با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه نیز مدعی شده بود: «ما اجازه نخواهیم داد که ایران به سلاح اتمی دست یابد یا حتی در آستانه دستیابی به آن قرار گیرد. ایران می‌گوید که می‌خواهد اسرائیل را از بین ببرد و ما اجازه نمی‌دهیم که از این خط عبور کند».

کابینه جدید رژیم صهیونیستی از زمان آغاز به کار در ماه‌های اخیر، تلاش خود را به کار گرفته تا با فرستادن مقام‌های رژیم صهیونیستی به ایالات متحده و دیدار با مقام‌های آمریکایی و کشور‌های امضاکننده برجام، از احیای توافق هسته‌ای ایران جلوگیری کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار