راز جذب مشتری یک سرآشپز چینی «طبخ پاستا با تریاک»!-راهبرد معاصر
زمان خداحافظی دیوید تیلور مشخص شد! سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد: جزئیات برگزاری مراسم‌های بزرگداشت شهید سردار نیلفروشان بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عکس | واکنش صاحب خانه‌ای که یحیی السنوار در آن به شهادت رسید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود کشف غار ماقبل تاریخ در گیلان ناترازی مسکن به ۷ میلیون واحد رسید وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست محسن رضایی: ایران به دنبال جنگ نیست قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳/ سقف مقاومتی سکه شکست خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق بهترین بازیکنان تاریخ از نگاه مارکا | مسی در پله اول؛ مارادونا پنجم وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر در استان گلستان ثبت ۲ شکایت جواد نکونام از استقلال + جزئیات

راز جذب مشتری یک سرآشپز چینی «طبخ پاستا با تریاک»!

بعد از گزارشاتی مبنی بر اعتیادآور بودن یک پاستا در رستورانی در چین، پلیس راز طبخ آن را با مواد مخدر فاش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 14
کد خبر: ۱۰۲۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس چین بعد از دریافت گزارشاتی مبنی بر اینکه ممکن است یک رستوران در شهر «جیانگ سو» از مواد غیرقانونی برای خوشمزه‌تر شدن غذای خود استفاده کند به این رستوران رفته و صاحب رستوران را دستگیر و راز پاستا‌های اعتیادآور آن را فاش کرد.

بر اساس اعترافات «لی» صاحب رستوران او از اواخر مردادماه از مواد مخدر خشخاش (تریاک) برای طبخ پاستا‌های رستورانش استفاده می‌کرده است. او وقتی لو رفت که پلیس فیلم‌های رستوران را بازبینی کرده و فهمید «لی» پودری مشکوک بر روی پاستا‌ها می‌ریخته است.

نتایج بررسی نمونه‌هایی از ظروفی که مواد پاستا روی آن باقی مانده بود نشان می‌داد این مواد حاوی مقادیر بالایی «پاپاورین» و سایر ترکیبات غیرمجازی بودند که مشتقات تریاک هستند.

پلیس چین نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد توانسته است ترکیب پودر خشخاش را با سس فلفل چیلی پیدا کند و به همین دلیل بوده است که پاستا‌های این رستوران اعتیادآور و برای بدن به شدت مخرب و خطرناک بوده‌اند.

صاحب رستوران هدف خود را از این کار جبران کردن خسارت ناشی از شیوع بیماری کووید-۱۹ و از دست دادن بیشتر مشتری‌های خود عنوان کرد.

رستوران لی با این کار به سرعت رشد کرد و سود روزانه آن سه برابر شد، اما بعد از رسیدن گزارشاتی مبنی بر اعتیادآور بودن پاستا‌های این رستوران، راز خطرناک پشت این پاستا‌ها فاش شد و حالا صاحب رستوران پشت میله‌های زندان است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار