حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

صدرنشینی جریان صدر در انتخابات پارلمانی عراق+ نتایج

کمیساریای عالی انتخابات عراق با اعلام نتایج انتخابات پارلمانی این کشور، نتایج اعلام شده را نهایی ندانست و راه را برای اعتراض باز گذاشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 17
کد خبر: ۱۰۵۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، طبق آمار اعلامی از سوی مرکز امور انتخاباتی «صوت» عراق و با استناد به آمار اعلامی کمیسیون عالی انتخابات عراق پس از پایان بازشماری بخشی از آرا و شمارش صندوق‌های باقیمانده تعداد کرسی‌های هر کدام از ائتلاف‌ها و جریان‌های عراقی اعلام شد.

نتیجه‌ای که حتی با وجود شکایت‌های وارده درباره نتایج انتخابات پارلمانی عراق، بازشماری بخشی از آرا نیز نتوانست نتیجه را تغییر چندانی دهد.

از سوی دیگر کمیسیون عالی انتخابات عراق اعلام کرده است که، باب اعتراض به همین نتایج نیز همچنان باز است.

کمیساریای عالی انتخابات عراق نیز با اشاره به اعلام نتایج نهایی انتخابات این کشور در کنفرانس خبری گفت: این نتایج نهایی نبوده و نتایج شمارش دستی آراء در حوزه‌های دورافتاده نیز به این نتایج اضافه می‌شود، از این رو احتمال تجدید نظر در آن وجود دارد؛ بنابراین این نتایج مقدماتی است و قابل اعتراض است.

نتایج آرا و شمارش صندوق‌های باقیمانده تعداد کرسی‌های هر کدام از ائتلاف‌ها و جریان‌های عراقی به شرح زیر است:

جریان صدر ۷۳ کرسی
ائتلاف التقدم (محمد الحلبوسی) ۳۷ کرسی
ائتلاف دولت قانون (نوری المالکی) ۳۴ کرسی
حزب دموکرات ۳۲ کرسی
ائتلاف الفتح (۱۷ کرسی)
همپیمانی کردستان (۱۶ کرسی)
ائتلاف عزم (خمیس خنجر) ۱۴ کرسی
امتداد (جریان تشرینی‌ها) ۹ کرسی
الجیل الجدید ۹ کرسی
اشراقه کانون ۶ کرسی
العقد الوطنی ۵ کرسی
ائتلاف قوا الدوله (العبادی و حکیم) ۴ کرسی
تصمیم ۵ کرسی
جماهیرنا هویتنا ۳ کرسی
جنبش حسم ۲ کرسی
المشروع الوطنی ۱ کرسی
جنبش حقوق ۱ کرسی
بلادی الوطنیه ۱ کرسی
تیار الفراتین ۱ کرسی
تجمع سند ۱ کرسی
الوفاة والتغییر ۱ کرسی
النهج الوطنی-الفضیلة ۱ کرسی
الجماهیر الوطنی ۱ کرسی
المنتج الوطنی ۱ کرسی
جبهة ترکمان ۱ کرسی
العدل الکردستانی ۱ کرسی
التحالف العربی ۱ کرسی
الامال ۱ کرسی
اقتدار وطن ۱ کرسی
حزب الوطن ۱ کرسی
اهالی واسط ۱ کرسی
مستقل‌ها ۴۰ کرسی
اقلیت‌ها ۹ کرسی (شامل ۵ کرسی مسیحیان، ۱ کرسی ایزدی ها، ۱ کرسی صابئی ها، ۱ کرسی کرد‌های فیلی و ۱ کرسی شبک ها)

ساعاتی پیش نیز، مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در بیانیه‌ای خطاب به آمریکایی‌ها خواستار آن شد تا این کشور حاکمیت عراق را محترم شمارد و خطاب به آمریکایی‌ها گفت: نخست آمریکا باید با دولت عراق به طور متقابل به شکلی دیپلماتیک و در تمامی سطوح رفتار کند؛ به معنای آن که رفتار آن‌ها به منزله رفتار یک دولت با دولتی دارای حاکمیت کامل باشد.

او در ادامه افزود: آمریکا باید مذاکره‌ای جدی و تأثیرگذار را در زمینه باقی نگهداشتن نیرو‌ها و هواپیماهایش (در عراق) به انجام برساند.

سوم: انقلاب‌ها و تظاهرات‌های مردمی امری داخلی است. تمامی این‌ها انقلاب‌های ملی است و باید از تأثیر‌های خارجی خالی باشد.

چهارم: باید آسمان، زمین، هوا، دریا و مردم عراق از درگیری‌های منطقه‌ای دور نگه داشته شوند. پنجم ما عراقی‌ها نه شرقی هستیم و نه غربی؛ ما خواهان صلح هستیم و هرکسی که با این مسأله مخالفت کند، ما پاسخ مناسب را به او خواهیم داد.

مقتدی صدر در ادامه افزود: صورتی که مسائل ذکر شده رعایت شود، ما با آمریکا از لحاظ اقتصادی و دیگر موارد تعامل می‌کنیم؛ در غیر این صورت ما تسلیم فشار‌ها نخواهیم شد.

مقتدی صدر در پایان افزود: در صورتی که این مسائل محقق نشود، این بدان معناست که آمریکا دولتی متخاصم در قبال عراق است و به دنبال استقلال و حاکمیت عراق نیست./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار