نوری المالکی: حشد شعبی منحل نخواهد شد معاون ترامپ: به مذاکره با ایران ادامه خواهیم داد پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان پیام دادند سفر نتانیاهو به واشنگتن با هدف تخریب مسیر مذاکره ایران و آمریکا عراقچی: می‌توانیم به توافقی بهتر از برجام دست بیابیم الجزیره به نقل از منبع ایرانی: سفر لاریجانی به مسقط موفقیت‌آمیز بود دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است عراقچی: اگر آمریکا در مذاکرات جدی باشد، ما نیز جدی خواهیم بود/ نتانیاهو به دنبال جنگ است لفاظی ترامپ علیه ایران؛ یا توافق یا جنگ! علی‌اف در دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا: شریک راهبردی قدرتمندترین کشور جهان هستیم عملیات گسترده امنیت ملی عراق؛ هسته پیچیده تروریستی داعش در الانبار متلاشی شد

گانتز: اجازه نمی‌دهیم برتری تسلیحاتی اسرائیل توسط حزب‌الله آسیب ببیند

گانتز در پیام توییتری نوشت: اجازه نخواهیم داد تا حزب‌الله و دیگر گروه‌های وابسته به ایران در منطقه به تسلیحاتی دست یابند که به برتری اسرائیل آسیب برساند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۹۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) بار دیگر اتهام‌زنی‌ها درخصوص ارسال تسلیحات به گروه‌های مقاومت منطقه از جمله جنبش حزب‌الله لبنان را تکرار کرد.

گانتز در مراسم افتتاح کارخانه «صنایع نظامی پیشرفته رافائل» در شلومی ادعا کرد که تل‌آویو اجازه حضور سلاح‌هایی را نخواهد داد که توازن قوا با حزب‌الله یا دیگر گروه‌های مقاومت در منطقه را برهم بزند.

به نوشته رسانه‌های صهیونیستی، وی ضمن ابراز نگرانی از ورود سلاح‌های برهم‌زننده توازن قوا بین اسرائیل و گروه‌های مقاومت در غرب آسیا، مدعی شد که این تسلیحات به منطقه آسیب می‌زند ولی تل‌آویو اجازه چنین اتفاقی را نخواهد داد.

«آویو کوخاوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این مراسم ادعا کرد: «در سال گذشته کمپین‌ها و عملیات‌های مخفیانه‌ای در سراسر خاورمیانه انجام داده و به اقدام علیه دشمنان خود ادامه می‌دهیم».

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، کوخاوی در ادامه ادعاهای بی‌اساس خود افزود: «ارتش اسرائیل برای رفع تهدیدها به کار خود ادامه خواهد داد و به هرگونه نقض حاکمیت، چه در نوار غزه یا شمال و چه توسط نیروهای ایرانی یا فلسطینی، با قدرت پاسخ خواهد داد».

پیش از این نیز «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر ایران را یک تهدید موجودیتی برای این رژیم خواند و مدعی شد که اسرائیل برای محافظت از خود در برابر آن هر کاری لازم باشد انجام خواهد داد.

مقام‌های رژیم صهیونیستی در ماه‌های اخیر تلاش‌ها برای اخلال در روند مذاکرات وین برای احیای برجام را شدت بخشیده‌اند و از هر تریبونی برای فضاسازی علیه برنامه هسته‌ای ایران سوء استفاده می‌کنند. بنت پیش‌تر در دیدار با رئیس‌جمهور سوئیس که یکی از اعضای شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است، از وی خواست علیه برنامه هسته‌ای ایران اقدام قاطع انجام دهد.

کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته‌‌ای خود متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است. ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر