آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

نیروهای آمریکایی در عراق به حالت آماده باش درآمدند

ارتش آمریکا اعلام کرد، نیروهای این کشور در قالب ائتلاف بین‌المللی مدعی مقابله با داعش در عراق با توجه به تهدیدات احتمالی از سوی گروه‌هایی در منطقه به حالت آماده باش درآمدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 15
کد خبر: ۱۱۲۶۸
به گزارش راهبرد معاصر ، خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد، فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکایی در بیانیه‌ای آورده است، اطلاعاتی امنیتی دال بر وجود تهدیداتی جدی علیه نیروهای آمریکا در نزد سازمان‌های اطلاعاتی این کشور موجود است.

بیل اوربان، سخنگوی فرماندهی مرکزی نیروهای مسلح آمریکا در خاورمیانه و آسیای مرکزی (سنتکام) اعلام کرد، نیروهای آمریکایی در بالاترین سطح هشدار و در حالت آماده باش هستند. ما تهدیدات جدی که در آستانه وقوع علیه نیروهای آمریکایی هستند را تحت نظر داریم.

این اظهارات در توضیح حرف‌های کریستوفر گیکا، ژنرال انگلیسی و معاون فرمانده نیروهای ائتلاف آمریکایی ضد داعش مطرح شد که در کنفرانسی خبری گفته بود، هیچ خطری رو به فزونی علیه نیروهای ائتلاف بین‌المللی از سوی نیروهای هم‌پیمان ارتش سوریه و نیروهای حشد شعبی عراق وجود ندارد.

گیکا افزود: نیروهای ائتلاف فعالیت‌های شبه‌نظامیان شیعه (حشد شعبی) را از نزدیک رصد می‌کنند و ائتلاف تدابیر پیشگیرانه را در صورت افزایش سطح خطر در نظر خواهد گرفت.

این اظهارات در سایه تنش‌های به وجود آمده بین آمریکا و ایران در منطقه مطرح می‌شوند.

منبع : ایسنا
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار