جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟

اعتراض سراسری تشکل‌های صنفی معلمان به محقق نشدن رتبه‌بندی

اعتراض سراسری تشکل‌های صنفی معلمان به محقق نشدن رتبه‌بندی مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: تشکل‌های صنفی معلمان در سراسر کشور اعلام کردند که به دلیل مباحث معیشتی، مسائل کاری، رتبه‌بندی و وعده‌هایی که به آن‌ها داده شده و هنوز محقق نشده است امروز و فردا تدریسی در کلاس‌های درس ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 11
کد خبر: ۱۱۳۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اعتدادی در خصوص عدم تدریس معلمان در کلاس‌های درس امروز و فردا، اظهار کرد: تشکل‌های صنفی معلمان در سراسر کشور اعلام کردند که امروز و فردا در کلاس‌های درس تدریس ندارند. در تعدادی از مدارس اصفهان هم معلمان برای محقق شدن رتبه‌بندی در کلاس درس حضور پیدا نکردند.

وی اضافه کرد: قرار است موضوع رتبه‌بندی معلمان امروز و فردا در مجلس شورای اسلامی مطرح شود و تصمیم تشکل‌های صنفی معلمان مبنی بر عدم تدریس به دلیل همین موضوع است.


همه معلمان این درخواست را دارند / نوع اعتراض عدم تدریس

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان تاکید کرد: همه معلمان این درخواست را دارند و با مصوب شدن قانون رتبه‌بندی معلمان افزایش حقوق و مزایای دیگری برای آن‌ها اعمال می‌شود.

اعتدادی خاطرنشان کرد: معلمان برای مباحث معیشتی، مسائل کاری، رتبه‌بندی و وعده‌هایی که به آن‌ها داده شده و هنوز محقق نشده است معترض هستند و در قالب تشکل‌های صنفی در سراسر کشور نوع اعتراض را به صورت عدم تدریس در کلاس درس امروز و فردا نشان می‌دهند.

وی تصریح کرد: معلمان تنها در برخی مدارس اصفهان در اعتراض به پاره‌ای از تصمیمات در خصوص وضعیت معیشت فرهنگیان امروز تدریس نداشتند./ایمنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار