پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

روایت جروزالم‌پست از اختلاف بایدن و نفتالی بنت درباره ایران

جروزالم‌پست درباره اختلاف رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی درباره ایران گزارشی را منتشر کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 14
کد خبر: ۱۱۳۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر یک رسانه صهیونیستی روایتی از بروز اختلاف میان دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «نفتالی بنت»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ارائه کرده است.

روزنامه جروزالم‌پست مدعی شده دولت بایدن در رایزنی‌هایی که با مقام‌های اسرائیلی داشته موضوع شهرک‌سازی‌ها در اراضی اشغالی را به عنوان موضوعی هم‌تراز با برنامه هسته‌ای ایران مطرح کرده است.

یک منبع دیپلماتیک در بیت‌المقدس با گلایه از مواضع آمریکایی‌ها گفت: «آمریکایی‌ها مرتب مسئله خشونت‌ در شهرک‌ها را مطرح می‌کنند.»

مطابق این روایت، هنگامی که بنی گانتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هفته پیش برای متقاعد کردن آمریکایی‌ها جهت اتخاذ مواضع شدیدتر علیه برنامه هسته‌ای ایران به واشنگتن سفر کرد «آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا تأکید کرده که واشنگتن، به همان اندازه که برای رایزنی درباره ایران وقت اختصاص می‌دهد، به بحث درباره شهرک‌سازی اختصاص می‌دهد.

بلینکن به گانتز گفت که شهرک‌سازی‌های اخیر اسرائیل، «شانس رسیدن به راهکار دو دولتی را از بین می‌برد.»

منابع مورد استناد جروزالم‌پست گفته‌اند دیدارهای گانتز با «لوید آستین»، وزیر دفاع آمریکا و «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید با تنش‌های کمتری همراه بوده است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار