نخستین تقابل مرزی نیرو‌های ویژه طالبان با نظامیان پاکستانی-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

نخستین تقابل مرزی نیرو‌های ویژه طالبان با نظامیان پاکستانی

پس از حملات موشکی پاکستان به شرق افغانستان، طالبان در نخستین تقابل مرزی با نظامیان پاکستانی حصار مرزی ایجاد شده توسط دولت اسلام آباد را از بین بردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 21
کد خبر: ۱۱۴۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، نیرو‌های ویژه طالبان در شهرستان «لعل‌پور» ولایت «ننگرهار» حصار مرزی ایجاد شده توسط نظامیان پاکستانی در امتداد خط فرضی «دیورند» را از بین بردند.

براساس گزارش دفتر رسانه‌ای ولایت ننگرهار، نظامیان پاکستانی تلاش داشتند تا حصار مرزی را تقویت کرده و تاسیسات نظامی ایجاد کنند که با واکنش نیرو‌های طالبان مواجه شد.

طالبان با از بین بردن حصار مرزی سیم خاردار‌ها را به طرف افغانستان منتقل کردند و به نظامیان پاکستانی درباره تکرار چنین اقداماتی هشدار دادند.

«محمد بشیر» رئیس بخش اداره امنیت ولایت ننگرهار که مسئولیت عملیات را به عهده داشت، خطاب به نظامیان ارتش پاکستان گفت: «دفعه بعد اگر شما به افغانستان بد نگاه کنید، من این منطقه را به خط مقدم برای جنگ با شما تبدیل می‌کنم».

«ذبیح‌الله مجاهد» معاون وزارت اطلاعات و فرهنگ و سخنگوی طالبان چندی قبل در اظهاراتی دولت پاکستان را غیراسلامی خواند.


مجاهد به «رادیو آزادی» گفته بود: چارچوب سیاسی پاکستان نشان دهنده یک نظام اسلامی نیست. نظام آن‌ها اسلامی نیست. مذهب برای دولت پاکستان مهم نیست.

وی پیش از این نیز در یک نشست خبری گفته بود که پاکستان بار‌ها در بسیاری از زمینه‎ها وعده همکاری داده است، اما به وعده‌های خود عمل نمی‌کند./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده