قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

کشتار و زجر حیوانات در صنعت لوازم آرایشی!

بر اساس آمار‌های مؤسسات حامی حقوق حیوانات، سالانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار گونه از جانوران مختلف در صنعت محصولات آرایشی کشته می‌شوند. همچنین آمار دیگری این میزان را ۵۰۰ هزار عدد تخمین زده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 17
کد خبر: ۱۲۲۵۸۳

به گزارش راهبردمعاصر، تمایل به مصرف‌گرایی در جهان به شکل بی‌رویه‌ای رو به افزایش است و این تجمل‌گرایی و اعتیاد به مصرف‌گرایی در زمینه‌های مختلف موجب آسیب به محیط زیست شده است. یکی از موارد این مصرف‌گرایی‌ها مربوط به استفاده بی‌رویه محصولات آرایشی و بهداشتی است. بر اساس آخرین برآورد‌هایی که در سال ۲۰۲۰ میلادی انجام شده است سالانه ۴۸۳ میلیارد دلار برای لوازم آرایشی در جهان هزینه می‌شود و انتظار می‌رود این هزینه‌ها تا سال ۲۰۲۵ به بیش از ۷۱۶ میلیارد دلار برسد!

افزایش تمایل به مصرف محصولات آرایشی به این معنی است که هر ساله تعداد بیشتری از حیوانات قربانی مصرف‌گرایی انسان‌ها خواهند شد. بر اساس آمار‌های مؤسسات حامی حقوق حیوانات که در سال ۲۰۲۱ انجام شده است، سالانه حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار حیوان در سراسر جهان در راه تولید محصولات زیبایی کشته می‌شوند. همچنین آمار دیگری این میزان را ۵۰۰ هزار عدد تخمین زده است. حیواناتی که معمولاً در این روش‌ها استفاده می‌شوند خرگوش، خوکچه هندی، همستر، موش صحرایی و موش هستند.

این آمار بیان می‌کند که از سال ۲۰۱۳ که اتحادیه اروپا فروش و بازاریابی هر گونه مواد آرایشی که روی حیوانات آزمایش شده است را ممنوع کرده است، بیشتر این کشتار در صنعت زیبایی آمریکا و چین صورت می‌گیرد. مرگ این حیوانات به واسطه روش‌هایی از جمله قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی در آزمایش سمیت، تغذیه اجباری، تزریق به شکم، قرار گرفتن در معرض دارو‌ها و وارد شدن شوک الکتریکی، همواره با درد و رنج بسیاری همراه است.

برند‌های معروف تولید محصولات آرایشی مانند کریسین دیور، لنکوم، تام فورد، آرمانی و بری‌بری از جمله شرکت‌های هستند که همچنان بر آزمایش محصولات آرایشی روی حیوانات ادامه می‌دهند.

امکان پایان دادن به کشتار حیوانات و استفاده از جایگزین‌های مختلفی برای آزمایش محصولات آرایشی در این صنعت وجود دارد؛ برای مثال می‌توان از باکتری‌ها، بافت‌ها و سلول‌های انسانی، مدل‌های رایانه‌ای یا روش‌های شیمیایی برای تست محصولات آرایشی بهره بُرد. استفاده از این روش‌ها هم هزینه کمتری دارد و هم سرعت بیشتری به روند تحقیقات می‌دهد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار