گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

ارسال بیش از ۳۰ محموله کمک های بشردوستانه ایران برای مردم افغانستان

ارسال بیش از ۳۰ محموله کمک های بشردوستانه ایران برای مردم افغانستان تخت روانچی ضمن اعلام آمادگی ایران برای همکاری با جامعه جهانی به منظور کمک به مردم افغانستان، گفت: ایران در چند ماه گذشته بیش از ۳۰ محموله کمک های بشردوستانه برای مردم افغانستان ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 01
کد خبر: ۱۲۷۷۹۱

به گزارش راهبرد معاصر کنفرانس بین المللی فراخوان و جمع آوری کمک های بشردوستانه برای افغانستان روز پنجشنبه ۱۱ فروردین به میزبانی سازمان  ملل متحد و سه کشور آلمان، انگلیس و قطر برگزار شد.

مجید تخت روانچی، سفیر و نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل در سخنرانی خود در این کنفرانس اظهار داشت: وضعیت بشردوستانه در افغانستان همچنان رو به وخامت بوده و  این کشور در حال حاضر با چالش‌ها، فرصت‌ها و بیم و امیدهای بزرگی مواجه است. در شرایط دشوار کنونی، انتظار می‌رود که جامعه جهانی در کمک به مردم افغانستان برای غلبه بر چالش‌ها، استفاده از فرصت‌ها، غلبه بر ترس‌ و افزایش امید برای آینده‌ای روشن‌تر مشارکت کند.

نماینده کشورمان در ادامه افزود: جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان کشور همسایه، در کنار مردم افغانستان ایستاده و از ظرفیت‌ها و امکانات خود برای غلبه بر چالش‌هایی که در چهار دهه گذشته با آن مواجه بوده‌اند، استفاده کرده است. ایران میزبان میلیون ها پناهنده بوده، که متأسفانه در ۴۰ سال گذشته کمترین کمک بین المللی را دریافت کرده است. ایران در چند ماه گذشته بیش از ۳۰ محموله کمک های بشردوستانه به مردم افغانستان ارسال کرده است. این تنها یک نمونه از کمک هایی است که ایران کم و بیش به تنهایی به مردم افغانستان ارائه کرده است.

نماینده دائم ایران گفت: حمایت مالی جامعه جهانی برای کمک به افغانستان برای عبور از وضعیت دشوار کنونی حیاتی است.

وی تاکید کرد: ضبط و توقیف دارایی های مسدود شده متعلق به مردم افغانستان غیرقانونی است. آزاد کردن فوری و بدون قید و شرط همه این دارایی ها ضروری است. علاوه بر این، باید امید به آینده را در میان مردم این کشور، به ویژه در میان نسل جوان که در آینده رهبری افغانستان را بر عهده خواهند داشت، تضمین شود. این امکانپذیر نخواهد بود مگر اینکه یک حکومت فراگیر تشکیل شود و توجه کافی به ساختار سیاسی و اجتماعی افغانستان شود که می تواند افراد از همه اقشار از جمله قومیت ها، مردان، زنان و جوانان را درگیر کند.

در پایان، سفیر کشورمان در سازمان ملل بر اراده و آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با جامعه جهانی به منظور کمک به مردم افغانستان برای غلبه بر چالش‌های کنونی که با آن روبرو هستند، تاکید کرد.

کلمات کلیدی: ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار