۱۷ دستورالعمل برای کاهش خطر شیوع کرونا در مدارس-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

۱۷ دستورالعمل برای کاهش خطر شیوع کرونا در مدارس

همزمان با حضور دانش آموزان در مدارس، یکی از نگرانی های والدین، امکان ابتلای فرزندشان به کرونا است که در همین راستا، سازمان بهداشت جهانی، توصیه هایی رامورد تاکید قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 06
کد خبر: ۱۲۸۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی با رعایت درست شیونامه‌های بهداشتی، خطر انتقال کرونا در مدارس به پایین‌ترین سطح خود خواهد رسید.

از همین رو، ۱۷ توصیه برای کاهش خطر انتقال ویروس کرونا در مدارس مطرح است.

۱- زمانی که امکان دارد پنجره‌ها را برای تهویه باز کنید.
۲- با واکسینه شدن در برابر کووید ۱۹ از خودتان و دیگران محافظت کنید.
۳- همه را تشویق کنید تا دستشان را به طور پی در پی تمیز کنند.
۴- به دانش آموزان، آموزگاران و کارکنان مدرسه توصیه کنید زمانی که احساس بیماری، علامت‌های سرماخوردگی یا ضعف دارند در خانه بمانند و زمانی که در مدرسه احساس بیماری می‌کنند به مسئولان بهداشتی مدرسه اطلاع دهند.
۵- فاصله گذاری فیزیکی حداقل تا یک متر را رعایت کنند.
۶- یک سطل در دار برای دستمال‌ها و ماسک‌های مصرف شده فراهم کنند.
۷- مسئولان مدرسه به صورت پیوسته با والدین و دانش آموزان در ارتباط باشند.
۸- والدین در مورد اقدام‌های مدرسه و نقش آنها در اجرا آگاهی داشته باشند.
۹- مسئولان مدرسه از والدین درخواست همکاری کنند تا هر مورد ابتلاء به کووید ۱۹ که ممکن است در خانواده روی داده باشد را به مدرسه اطلاع دهند.
۱۰- آموزگاران و کارکنان مدرسه، پدر و مادر، بزرگسالان و افراد واجد شرایط در محیط مدرسه، کودکان کمتر از ۱۲ سال و نوجوانان بالای ۱۲ سال که به بیماری زمینه‌ای مبتلا هستند، می‌بایست واکسن بزنند.
۱۱- تهیه فهرست پیش از ترک خانه (احساس سلامتی، خوردن صبحانه، برداشتن ماسک صورت و مایع ضدعفونی کننده دست).
۱۲- در هنگام رفتن به مدرسه، زمانی که ممکن است تا مدرسه پیاده بروید و یا از دوچرخه استفاده کنید، اگر ممکن است پنجره‌های سرویس مدرسه را باز نگه دارید و پیش و پس از حرکت دستتان را تمیز کنید.
۱۳- رانندگان سرویس مدرسه باید ماسک بزنند، تا جایی که امکان دارد پنجره‌ها را باز نگه دارند و استفاده همزمان دانش آموزان از گروه‌های سنی و کلاس‌های متفاوت در سرویس مدرسه را محدود کنند.
۱۴- پس از استفاده از توالت، پیش از خوردن خوراک، در رسیدن به مدرسه، پیش از گذاشتن ماسک و پس از دست زدن به آن، هنگام اشتراک گذاری وسیله‌های مدرسه و پس از زنگ تفریح، بهداشت و شست و شوی دست را جدی بگیرید.
۱۵- به آموزگاران، کارکنان مدرسه، دانش آموزان و پدر و مادرها باید درباره برنامه‌های مدرسه در زمانی که فردی در مدرسه احساس بیماری می‌کند، آگاهی داده شود و آنهایی که نشانه دارند آزمایش کرونا بدهند و از دیگران جدا شوند و همچنین افراد در تماس با آنها شناسایی شوند و به آنها آگاهی دهند.
۱۶- در مورد فاصله فیزیکی نیز میزها و صندلی‌ها در فاصله حداقل یک متری بین دانش آموزان قرار گیرند، تعداد دانش آموزان کلاس را کاهش دهید، ترکیب دانش آموزان از گروه‌های سنی و کلاس‌های متفاوت را محدود کنید و زمان آغاز و پایان کلاس‌ها و زنگ‌های تفریح را یک درمیان کنید.
۱۷- برای ایمن بودن در مدرسه فاصله حداقل یک متر را حفظ کنید، دست خود را تمیز نگه دارید، در فضای بسته و در فضای باز زمانی که فاصله گذاری فیزیکی ممکن نیست از ماسک استفاده کنید، زمانی که ماسک ندارید عطسه و سرفه تان را بپوشانید، پنجره‌ها و درها را برای تهویه هوای کلاس‌ها و منطقه‌های مشترک مدرسه باز نگه دارید، زمانی که نوبت شما فرا رسید واکسن بزنید و به یاد داشته باشید زمانی که احساس بیماری می‌کنید در خانه بمانید./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده