افشای یک نماینده از رانت هزاران میلیارد تومانی خصوصی‌سازی‌ها-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

افشای یک نماینده از رانت هزاران میلیارد تومانی خصوصی‌سازی‌ها

عضو هیأت رئیسه هیأت تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی‌سازی اظهار داشت: هدف از خصوصی‌سازی و اجرای اصل ۴۴ ایجاد رونق تولید و اشتغال بود، اما حالا می‌بینیم اشتغال که هیچ، بلکه کار موجود هم از بین رفته و عده‌ای هم صاحب ثروت های بادآورده‌ای شده‌اند که نمونه‌های آن را در این مانور اشرافیت و تجمل در مجالس و همایش‌ها می‌بینیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 08
کد خبر: ۱۲۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، عضو هیأت رئیسه هیأت تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی‌سازی گفت: هزاران میلیارد تومان رانت در جریان‌خصوصی‌سازی‌ها نصیب بعضی افراد شد که دستی در سرمایه بخش خصوصی دارند و دستی هم در دولت داشتند.

 

سیدمحمدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به روند خصوصی‌سازی شرکت‌های دولتی گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب بارها اشاره داشتند در اجرای اصل ۴۴، استفاده از توان بخش خصوصی و واگذاری اقتصاد به بخش خصوصی و تعاونی بدون نظارت و مکانیسم‌های قانونی نه تنها به نفع اقتصاد نبوده و نیست، بلکه به ضرر اقتصاد هم هست و شاهد آن همین مواردی است که امروز در رسانه‌ها و مجلس پیگیر آن هستیم که نهایتا به کلید خوردن تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی انجامید.

 

وی افزود: کسانی که باید در بحث خصوصی‌سازی دلسوزانه کار می‌کردند، متأسفانه از این نمد برای خودشان کلاه دوختند و فشار زیادی را برای کارگران وارد کردند و در بعضی موارد قانون را دور زدند. با وجود اینکه باید پنج سال نیروهای خود را نگه می‌داشتند این کار را نکردند و کارگران را بیرون کردند، آهن‌آلات کارخانه را فروختند و زمین را تغییر کاربری دادند و فروختند.

 

عضو عضو هیأت رئیسه هیأت تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی‌سازی اظهار کرد: در جریان این خصوصی‌سازی‌ها هزاران میلیارد تومان رانت نصیب بعضی از افراد شد، این افراد همان کسانی هستند که دستی در سرمایه بخش خصوصی دارند و دستی هم در دولت داشتند و دیدیم شخص رئیس سازمان خصوصی‌سازی هم از این خصوصی‌سازی‌ها بهره‌برداری‌هایی داشت که درنهایت به ممنوع‌الخروج شدن وی انجامید.

 

ابطحی خاطرنشان کرد: با کمال تعجب دیدیم علی‌رغم ممنوع‌الخروج شدن رئیس سازمان خصوصی‌سازی، آقای رئیس‌جمهور، وزیر اقتصاد و دیگران که باید رئیس سازمان خصوصی‌سازی را با این وضعیت تغییر می‌دادند، مثل اینکه دچار قحط‌الرجال شدند، همچنان آقای پوری‌حسینی را در سمتش ابقا کردند و همین مسئله موجب سلب اعتماد عمومی شده است و این سلب اعتماد عمومی از دولت آقای روحانی نیست بلکه سلب اعتماد از کلیت نظام است و این بسیار بسیار خطرناک است.

 

وی افزود: آنچه که موجب نگرانی من شده، همین بحث سلب اعتماد از کلیت نظام است. کسانی برده‌اند و خورده‌اند و چوب این کار آنها را باید نظام بخورد، نظامی که تقصیری ندارد، راهکار و قانون داده، اما این قوانین نادیده گرفته می‌شود.

 

عضو هیأت رئیسه هیأت تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی‌سازی اظهار داشت: هدف از خصوصی‌سازی و اجرای اصل ۴۴ ایجاد رونق تولید و اشتغال بود، اما حالا می‌بینیم اشتغال که هیچ، بلکه کار موجود هم از بین رفته و عده‌ای هم صاحب ثروت های بادآورده‌ای شده‌اند که نمونه‌های آن را در این مانور اشرافیت و تجمل در مجالس و همایش‌ها می‌بینیم.

 

ابطحی در پایان خاطرنشان کرد: ما مصریم که تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی‌سازی بدون درنظر گرفتن مسائل جناحی و سیاسی و همچنین بدون جانبداری‌ها انجام شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر