لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

درخواست نمایندگان پارلمان اردن برای اخراج سفیر اسرائیل

شبکه اردنی «المملکه» گزارش داد، نمایندگان پارلمان اردن یادداشت اعتراضی که به امضای 87 نماینده رسیده است، درخواست اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از این کشور را مطرح کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 18
کد خبر: ۱۳۰۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر پارلمان اردن در جلسه امروز دوشنبه در اعتراض به حملات رژیم صهیونیستی در قدس شریف. خواستار اخراج سفیر این رژیم از «امان» شد.

شبکه اردنی «المملکه» گزارش داد، نمایندگان پارلمان اردن یادداشت اعتراضی که به امضای 87 نماینده رسیده است، درخواست اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از این کشور را مطرح کردند.

کمیسیون پارلمانی فلسطین نیز خواستار آغاز تلاش پارلمانی در سطح عربی و بین المللی شد تا حفاظت از مسجد الاقصی صورت گیرد و از حقوق مردم فلسطین نیز دفاع شود؛ به نحوی که این تلاشها متضمن تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی بیت المقدس باشد.

این کمیسیون با تأکید بر اینکه تشکیل کشور فلسطین، تنها راه صلح دائمی در منطقه است، خاطر نشان کرد که برای برای خنثی کردن طرح یهودی‌سازی قدس و تغییر ویژگی‌های آن، و تحریف میراث تاریخی و مذهبی آن. در کنار عبدالله پادشاه اردن قرار دارد.

به گفته این کمیسیون، آنچه در مسجدالاقصی رخ می‌دهد، افراط گرایی صهیونیستی برای اجرای اهداف خود، تشدید هدفمند تنش و حمله آشکار به مقدسات مسجدالاقصی و جایگاه آن در وجدان امت اسلامی است.

این کمیسیون ضمن محکوم کردن حملات صهیونیستها به مسجدالاقصی، خواستار حمایت از اوقاف اسلامی در بیت المقدس شد که ناظر بر امور مسجد الاقصی است؛ مسجدی که ملک مخصوص مسلمانان است.

در همین ارتباط، «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن امروز دوشنبه گفت که تلاش‌های اردن برای مقابله با اقدامات غیرقانونی اسرائیل در جهت تغییر وضعیت قانونی و تاریخی اماکن مقدس اسلامی و مسیحی ادامه دارد.

وی تأکید کرد که سفیر اسرائیل را احضار کردیم اما در امان حضور نداشت و به زودی کاردار اسرائیل را احضار و پیام اعتراضی نسبت به آنچه در اراضی اشغالی رخ می‌دهد، ارائه خواهیم کرد.

تجاوزات صهیونیست‌ها علیه مسجدالأقصی و فلسطینیان در ماه مبارک رمضان شدت پیدا کرده و روز گذشته نیز مسجدالأقصی صحنه یورش نظامیان صهیونیست بود.

این در حالی است که مقاومت فلسطین طی چند روز اخیر در خصوص هرگونه تشدید تنش در بیت‌المقدس به اشغالگران هشدار داده است و حتی «هارون ناصر الدین» عضو دفتر سیاسی حماس و یکی از مقامات دفتر امور بیت المقدس در خصوص تجاوز به مسجد الاقصی یا اجازه دادن به شهرک نشینان برای قربانی کردن در داخل صحن‌های آن، به رژیم صهیونیستی گفت: «حماس به میانجی‌ها اطلاع داده است که هر گونه قربانی در مسجد الاقصی، به منزله اعلان جنگ است و [عملیات] شمشیر قدس-2، بسیار شدیدتر از [شمشیر قدس] قبلی است»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار