سازمان ملل: بیش از ۱۰۰ میلیون نفر در جهان آواره شده‌اند-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

سازمان ملل: بیش از ۱۰۰ میلیون نفر در جهان آواره شده‌اند

آژانس پناهندگان سازمان ملل در گزارشی جدید اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ میلیون تن در جهان به دلایلی از جمله خشونت، مناقشه، نقض حقوق بشر و آزار و شکنجه از خانه‌های خود بیرون رانده شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۹۴۷

به گزارش راهبردمعاصر، به نقل از خبرگزاری رویترز، «کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان» اعلام کرد که جنگ اوکراین و درگیری طولانی در کشور‌هایی مانند اتیوپی و جمهوری دموکراتیک کنگو، از عوامل افزایش این آمار هستند.

فیلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در بیانیه‌ای اعلام کرد: این سابقه‌ای است که هرگز نباید ثبت می‌شد. این باید زنگ خطری باشد برای پیشگیری از مناقشات تخریب‌کننده، پایان دادن به آزار و شکنجه و رسیدگی به دلایل زمینه‌ای و پنهانی که مردم بی‌گناه را به گریز از خانه‌هایشان وادار می‌کند.

آمار این نهاد سازمان ملل شامل پناهندگان، پناهجویان و افرادی است که در کشور خود بی‌خانمان شده‌اند. اخیرا یک نهاد حقوق بشری گفت کسانی که در کشور‌های خود آواره شده‌اند تا پایان سال گذشته میلادی به ۶۰ میلیون تن رسیده‌اند.

گراندی خواستار انجام اقدامات لازم برای مقابله با دلایل آوارگی شده و گفت، کمک‌های بشردوستانه فقط عواقب را بهبود می‌بخشد، نه دلایل را. او گفت: تنها پاسخ برای مقابله با این آمار ایجاد صلح و ثبات است تا مردم بی‌گناه مجبور نباشند میان خطر حاد در خانه و فرار و تبعید با سرانجام نامشخص، قمار کنند. /ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار