علائم بیماری تب کریمه کنگو چیست؟-راهبرد معاصر
جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

علائم بیماری تب کریمه کنگو چیست؟

فوق تخصص بیماری‌های عفونی ضمن تشریح علائم بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو، درباره روش‌های ابتلا به بیماری توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 06
کد خبر: ۱۳۶۹۶۷

به گزارش راهبردمعاصر، مسعود مردانی درباره بیماری تب کریمه کنگو اظهار داشت: بیماری تب خونریز‌ی‌دهنده کریمه کنگو، یک بیماری ویروسی است که در اثر گزش نوعی کنه‌ منتقل می‌شود‌.

وی ادامه داد: افراد به دنبال نیش کنه یا تماس با حیواناتی نظیر دام‌های آلوده به این بیماری مبتلا می‌شوند. تماس با فرد مبتلا به تب کریمه کنگو نیز از دیگر روش‌های انتقال بیماری است.

وی افزود: علائم شایع بیماری شامل تب، بدن‌درد، سردرد، خونریزی اندام‌ها، لکوپنی(کم‌شدن تعداد گلبول‌های سفید) و... است. اولین علامت ابتلا به بیماری، تب و علائم شبه‌ آنفلوآنزاست و پس از آن، خونریزی اندام‌های مختلف بدن رخ می‌دهد.

به گفته این فوق تخصص عفونی، ابتلا به تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو در ایران در اردیبهشت‌ماه شدت پیدا می‌‌کند و عمده موارد ابتلا به بیماری در سیستان و بلوچستان و استان‌های مرکزی است.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی تصریح کرد: افرادی مانند کارکنان دامداری‌‌ها، دامپزشک‌ها و واکسیناتورهای دام‌ها، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قرار دارند؛ این افراد باید تماس با حیوانات را به حداقل برسانند و در هنگام تماس نیز از دستکش و لباس‌های محافظت فردی استفاده کنند.

وی تاکید کرد: افرادی که به مناطق روستایی سفر می‌کنند مراقب باشند که در معرض گزش کنه قرار نگیرند.

گفتنی است مردم باید از خرید گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شوند، خصوصاً در کنار جاده‌ها و معابر خودداری کنند و دام را از میادین عرضه مجاز دام خرید کنند تا از ابتلا به این بیماری در امان باشند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر