رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

بازگشت کرونا به چین

بازگشت کرونا به چین سخنگوی دولت چین اعلام کرد پایتخت این کشور بار دیگر در حال تجربه کردن شیوع پرسرعت ویروس کروناست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 12
کد خبر: ۱۳۷۹۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، از خبرگزاری «رویترز» از روز پنجشنبه و به دنبال هشداری درباره گسترش دوباره ویروس کرونا در پایتخت چین، افزایش محدودیت‌های کرونایی منجر به تعطیلی مکان‌های تفریحی، فروشگاه‌ها و سفارت‌ها در دو منطقه این شهر شد.

این در حالی است که چین همچنان با نرخ ابتلای پایینی در مقایسه با استاندارد‌های جهانی در این همه گیری رو به رو است. مقام‌های این کشور که از ابتدا سیاست کووید-صفر را اتخاذ کرد، تاکید کرده اند که با حمایت از افراد سالمند و کادر درمان همچون همیشه به کار خود ادامه می‌دهند. گفتنی است بسیاری از کشور‌های دیگر سیاست زندگی با ویروس را دنبال می‌کنند.

چین به رغم جمعیت یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفری خود، تاکنون در کنترل و مهار این بیماری بسیار موفق عمل کرده است و تنها ۵ هزار و ۲۲۶ مورد مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا از ابتدای همه گیری در این کشور گزارش شده است.

مقام‌های پکن اعلام کردند روز گذشته ۶۱ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در این شهر ثبت شده است که منشا آن از کافه‌ای در این شهر بوده است. بدین ترتیب تا امروز ۱۱۵ مورد ابتلا و ۶ هزار و ۱۵۸ نفر که در ارتباط نزدیک با این افراد بودند شناسایی شده اند و این شهر با جمعیت ۲۲ میلیون نفری در وضعیت اضطراب فرو رفته است.

نگرانی از شیوع دوباره و پرسرعت کرونا در پکن در حالی است که پایتخت چین تنها دو هفته پیش محدودیت‌های کرونایی را لغو کرده بود. این شهر در ماه آوریل در معرض بزرگترین گسترش ویروس کرونا قرار گرفته بود./ایرنا

کلمات کلیدی: چین کرونا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار