مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان

جان باختن یک خوزستانی بر اثر ابتلا به تب کریمه کنگو

رئیس مرکز بهداشت خوزستان از فوت یک فرد بر اثر ابتلاء به تب کریمه کنگو در شهرستان شادگان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 12
کد خبر: ۱۳۸۰۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، سید محمد علوی ظهر امروز یکشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: چند روز پیش یک زن باردار از شادگان به بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز اعزام شد.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان افزود: پس از اخذ آزمایشات و بررسی متوجه شدیم که این زن باردار به تب کریمه کنگو مبتلاست و در نهایت به دلیل وضع حمل دچار خونریزی شده و جان خود را از دست داد.

وی تاکید کرد: همچنین یک مورد دیگر ابتلاء به تب کریمه کنگو در منطقه عین دو اهواز شناسایی شد که به موقع زیر درمان قرار گرفت و حال عمومی او خوب است.

تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، بیماری خطرناکی است که بر اثر کنه (CCHF) به انسان منتقل می‌شود و ممکن است باعث خونریزی غیر قابل کنترل شود که برای اولین بار در دهه ۱۹۴۰ در منطقه کریمه مشاهده شد.

این بیماری از طریق نیش کنه‌های آلوده به انسان منتقل می‌شود، اما در برخی دیگر از مواقع هنگام ذبح حیوان ممکن است این بیماری به افراد منتقل و در بین سایرین پخش شود. این اتفاق پس از تماس با بافت گوشت حیوانی یا خون آن که به ویروس آلوده است، رخ می‌دهد. این شیوع به دلیل وجود کنه بیماری زا و آلوده کردن گوشت گاو‌ها و گوسفندان اتفاق می‌افتد.

میزان مرگ و میر در بیماری تب کریمه بین ۱۰ تا ۴۰ درصد افراد مبتلا خواهد بود و به همین دلیل شیوع این ویروس می‌تواند باعث ایجاد یک اپیدمی شود؛ بنابراین علاوه بر نیش کنه، تماس نزدیک با خون، اندام، ترشحات یا سایر مایعات بدن افراد آلوده به علاوه مصرف گوشت دام‌ها می‌تواند عاملی برای ابتلاء به این بیماری باشد.

سردرد، سرگیجه، تب شدید، درد مفاصل، درد کمر یا گردن، درد‌های عضلانی و دل درد، چشم‌های قرمز و دردناک، اسهال و استفراغ، حساسیت چشم‌ها به نور، صورت قرمز و برافروخته، درد در ناحیه گلو یا قرمزی در این ناحیه، وجود لکه‌های قرمز رنگ در گلو یا سقف دهان از علائم اولیه بیماری تب کریمه کنگو به شمار می‌رود.

تب کریمه در کشور‌های متعدد دنیا از جمله کشور‌های اروپای شرقی، شمال غربی چین، سراسر مدیترانه، آسیای مرکزی، خاورمیانه، آفریقا، جنوب اروپا و شبه قاره هند وجود دارد. این بیماری در کشور‌های اوراسیا از جمله افغانستان، پاکستان، ترکیه و حتی گاهی در کشور ما در ایام عید قربان شایع است./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار