المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

تحریم 49 شهروند انگلیس از سوی روسیه

تحریم 49 شهروند انگلیس از سوی روسیه به گزارش منابع خبری، وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که ۴۹ شهروند انگلیس از جمله مقامات دفاعی و روزنامه نگاران برجسته شبکه خبری «بی‌بی‌سی» و روزنامه‌هی «فایننشل تایمز و «گاردین» را در فهرست سیاه قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خارجه روسیه غروب سه شنبه به وقت تهران در واکنش به اقدامات خصمانه انگلیس علیه روسیه، از تحریم شماری از شهروندان انگلیس از جمله چند مقام دفاعی این کشور خبر داد.

وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «روزنامه‌نگاران انگلیسی موجود در این فهرست در انتشار عمدی اطلاعات نادرست و یکطرفه درباره روسیه و رویدادهای اوکراین و دونباس دست دارند.»

وزارت خارجه روسیه چندی قبل نیز در پاسخ به تحریم‌های انگلیس، از تحریم ۱۵۴ قانونگذار مجلس اعیان انگلیس خبر داد. وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که ممنوعیت ورود ۱۵۴ نماینده مجلس اعیان پارلمان انگلیس را در تلافی تحریم‌ها علیه سناتورهای روسی اعمال می‌کند.

دولت روسیه اخیرا نیز از تحریم ۹۶۳ آمریکایی خبر داده بود. مسکو در واکنش به فشارها و مواضع ضد روسی آمریکا ۹۶۳ تبعه واشنگتن را به فهرست افراد ممنوع‌ از ورود اضافه کرد. روسیه نام «جو بایدن»،رئیس‌جمهور، «هانتر بایدن» پسر او، «لوید آستین» وزیر دفاع، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه، «آلخاندرو نیکلاس مایورکا» وزیر امنیت داخلی آمریکا را ممنوع‌از ورود کرد.

اقدام مسکو در شرایطی انجام شده که به دنبال آغاز بحران اوکراین، دولت آمریکا تحریم‌هایی علیه «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و برخی دیگر از مقام‌های این کشور اعمال و حتی اعضای خانواده پوتین و «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه را هم تحریم کرد.

دولت انگلیس نیز همراستا با آمریکا اخیرا اعلام کرد که تعرفه‌های واردات پلاتین و پالادیوم از روسیه و بلاروس را به عنوان بخشی از دور جدید تحریم‌ها که حدود ۱.۷ میلیارد پوند (۲.۱۰ میلیارد دلار) تجارت را هدف قرار می‌دهد، افزایش خواهد داد. (جزئیات بیشتر)

روسیه در ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه گذشته ) به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس لوهانسک و دونتسک برای دفاع در مقابل حملات اوکراین، عملیات نظامی ویژه‌ای را در اوکراین آغاز کرد. از آن زمان، ایالات متحده به همراه همپیمانان خود با ارسال تجهیزات به کی‌یف، به آتش درگیری‌های اوکراین دامن زدند.

آمریکا و متحدانش سعی می‌کنند با تشدید فشارها علیه روسیه از طریق وضع تحریم‌های اقتصادی، این کشور را در جامعه جهانی منزوی کنند اما مقام‌های روس بارها گفته‌اند که هدف خود برای آغاز عملیات در اوکراین را تکمیل خواهند کرد و تا زمان محقق شدن این اهداف آن را متوقف نمی کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار