رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

آمریکا مدعی ترور یکی از سران القاعده در سوریه شد

آمریکا مدعی ترور یکی از سران  القاعده در سوریه شد سازمان تروریستی سنتکام مدعی است در حمله شبانه به سوریه، یکی از سران ارشد وابسته به سازمان تروریستی القاعده را ترور کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش آمریکا بامداد سه‌شنبه اعلام کرد که حمله‌ای را در استان ادلب واقع در سوریه انجام داده و در آن یکی از سران ارشد یک گروه شبه‌نظامی وابسته به سازمان تروریستی «القاعده» را هدف قرار داده است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، واشنگتن مدعی شد که این حملات «ابوحمزه الیمنی» یکی از سران گروه تروریستی «حراس الدین» را در حالی که به تنهایی با موتورسیکلت در حال حرکت بود، از پای درآورده است.

این سازمان افزود که بررسی اولیه تلفات غیرنظامیان را نشان نداده است.

در بیانیه سازمان تروریستی سنتکام آمده است: «ما حمله‌ای را در ادلب سوریه انجام دادیم که یکی از سران برجسته سازمان حراس الدین را که با القاعده بیعت کرده بود، هدف قرار دادیم. ابوحمزه الیمنی تنها با موتور در حال حرکت بود که مورد هدف قرار گرفت. کشتن این فرد، توانایی القاعده برای انجام حملات علیه مردم بی‌گناه در سراسر جهان را مختل می‌کند».

به نوشته رویترز، پیش از بیانیه آمریکا منابع محلی گفته بودند که یک مرد اندکی قبل از نیمه شب پس از هدف قرار گرفتن موتورسیکلتش با دو موشک کشته شد و جسد وی به بخش پزشکی قانونی شهر ادلب منتقل شد.

ارتش آمریکا طی روز‌های اخیر فعالیت‌های غیرقانونی و متجاوزانه خود در خاک سوریه، به بهانه مبارزه با گروه‌های تروریستی را تشدید کرده است. هفته قبل بود که نظامیان اشغالگر آمریکایی طی ۱۲ ساعت، دو هلی‌برن در برخی مناطق سوریه انجام دادند و چند نفر را بازداشت کردند.

نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی ضد داعش در ماه فوریه نیز مدعی شدند که طی یک عملیات هلی برن در مرز‌های سوریه و ترکیه، «ابو ابراهیم الهاشمی القرشی» سرکرده داعش را کشته‌اند.

این در حالی است که بامداد پنجشنبه قبل، وقوع انفجار در یک خودرو در شهر درعا واقع در جنوب سوریه، باعث آسیب رسیدن به دو نفر شد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار