«سکته گرمایی» چیست؟ + علائم-راهبرد معاصر
میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

«سکته گرمایی» چیست؟ + علائم

با توجه به این در گرم ترین روزهای سال هستیم، گرمازدگی در این فصل اتفاق می افتد و بهتر است بدانید که سکته گرمایی خطرناک ترین نوع گرمازدگی تا حد مرگ است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 25
کد خبر: ۱۴۳۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ گرم شدن هوا با عارضه های زیادی همراه است که از جمله آنها، "سکته گرمایی" است.

گرمازدگی را می‌توان شایع‌ترین عارضه روزهای گرم تابستان تلقی کرد. اما، روزهای گرم سال، عارضه‌های خطرناک‌تری هم دارد که از جمله آنها، سکته گرمایی است.

اما، سوالی که مطرح می‌شود، این است که اساساً سکته گرمایی چیست و چه علائمی دارد.

سکته گرمایی، خطرناک‌ترین عارضه گرمازدگی است که می‌تواند منجر به مرگ هم شود. لذا، افرادی که دچار سکته گرمایی می‌شود، نیاز به اقدامات اورژانسی دارد. زیرا، اگر روند درمان این قبیل افراد به تأخیر بیافتد، خطر مرگ او را تهدید می‌کند.

علائم سکته گرمایی چیست؟
علائم سکته گرمایی، عبارت از بالا رفتن دمای بدن، خشکی و داغی پوست، نبض تند و قوی، سردرد شدید و سرگیجه، سستی و اختلال در کلام، تغییرات فشارخون و تشنج و از دست دادن هشیاری، است.


فردی که دچار سکته گرمایی شده است، سریعاً باید به مکان خنک منتقل و با اورژانس تماس گرفته شود.

در آوردن سریع لباس‌های تنگ و غیر ضروری فرد، حتی الامکان گرفتن دوش آب سرد روی فرد که البته نباید یخ باید و در نهایت، استفاده از کمپرس یخ روی سر و گردن، زیر بغل و کشاله ران، از جمله اقدامات فوریتی/مهر

کلمات کلیدی: گرما گرمازدگی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار