دلیل ممنوعیت سرو آبنبات در هواپیما-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

دلیل ممنوعیت سرو آبنبات در هواپیما

 یکی از اصولی که سال های سال در پروازهای داخلی و بین المللی رعایت می شد و ارتباطی به شیوه پذیرایی ایرلاین ها هم نداشت، سرو آبنبات یا شکلات در هنگام ورود مسافران بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر به تازگی و در تمامی پروازهای داخلی و خارجی سرو آبنبات ممنوع شده و دیگر شما شاهد پذیرایی با آبنبات در هنگام پرواز نیستید.

اقدامی که صرفاً برای کاهش استرس سفر نبود بلکه یکی از دلایل پنهان آن جلوگیری از گرفتگی گوش در هنگام تیک آف بود، چرا که به طور طبیعی با فاصله گرفتن هواپیما از زمین، میزان غلظت اکسیژن هوا هم کم شده و همین امر باعث اختلال در مجاری تنفسی و ایجاد فشار در منافذ گوش می شود.

به همین جهت هم اگر تجربه سفر با هواپیما را داشته باشید حتماً با اوج گرفتن هواپیما و درست چند دقیقه بعد از پرواز، گرفتگی و درد در گوش هایتان را احساس کرده اید.

 خوردن شکلات یا آبنبات بزاق بیشتری را در دهان شما تولید می کند که قورت دادن آن، باعث کاهش گرفتگی در گوش ها هنگام پرواز می شود.

اما به تازگی و در تمامی پروازهای داخلی و خارجی این شیوه قدیمی ممنوع شده و دیگر شما شاهد سرو آبنبات در هواپیما نیستید.

خبرنگار گردشگری برنا برای پاسخ به چرایی این ممنوعیت از چند مهماندار در پروازهای داخلی و خارجی سوال کرده که همگی آن ها یک جواب مشخص داده اند: «سرو آبنبات safe (امن) نیست و با توجه به اینکه احتمال دارد هنگام تیک آف موجب خفگی مسافر شود، ممنوع شده است.»

اما سید جمال افصحی، مدیر روابط عمومی شرکت هواپیمایی آتا در گفت وگو با خبرنگار برنا در خصوص اینکه آیا در این باره به صورت رسمی ابلاغی صورت گرفته یا نه؟ گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تنها به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی به ما ابلاغ شد که سرو آبنبات و شکلات ممنوع است.

این در حالی است که کاپیتان عین الله اردشیری، کارشناس حمل و نقل هوایی این صحبت ها را بهانه های اقتصادی و عدم تمایل ایرلاین ها برای هزینه در این بخش عنوان کرد و گفت: سرو آبنبات یا شکلات به هنگام پرواز دلیل پزشکی دارد و عدم اجرای آن موجب «باروتروما» (آسیب به پرده گوش) مسافران می شود.

وی افزود: بحث کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی اصلاً پذیرفته نیست چرا که آبنبات و شکلات در بسته بندی قرار گرفته و امکان تماس با دست و انتقال آلودگی به آن وجود ندارد.

در هر صورت شما باید بدانید که از این به بعد پس از سوار شدن به هواپیما یا باید آدامس و شکلات به همراه خود داشته باشید و یا مشکل گرفتگی گوش خود در پرواز را با راهکار جایگزین برطرف کنید.

شما می توانید با دو انگشت شست و سبابه بینی خود را بسته و هوا را با دهان نفس کشیده و سپس با بستن دهان، هوا را به آهستگی به درون بینی خود بدمید تا جایی که یک صدای تقه را در گوش خود بشنوید. این کار به شما کمک می کند هوای اضافه از گوشتان بیرون برود. علاوه بر این با خمیازه کشیدن هم می توانید به باز شدن گوش خود در پرواز کمک کنید.

در مورد کودکان می‌توانید به آن‌ها نوشیدنی یا پستانک دهید که حالت بلعیدن به این طریق انجام شود./برنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده