نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه عراقچی: از نظر ما غنی سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست /رفع تحریم‌ها یکی از پایه‌های مذاکرات ما است وزیر خارجه عمان: مذاکرات ایران و آمریکا دربردارنده ایده‌های مفید و خلاقانه بود رویترز: ترامپ به دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است تکذیب سفر وزیر امور خارجه به امارات صداوسیما: پرونده مذاکرات همچنان باز است/ویتکاف این دوره از مذاکرات را جدی‌تر و جزئی‌تر توصیف کرد واشنگتن: هدف ترامپ حل مسئله ایران از طریق دیپلماسی است عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است / زمان در حال اتمام است مقام آمریکایی: نتیجه مذاکرات با ایران دلگرم‌کننده بود بقایی: مذاکرات دشوار، اما مفید بود/ زمان و مکان دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها اعلام خواهد شد کاخ سفید: مذاکرات با ایران وارد جزئیات بیشتری شده است پایان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در عمان

اخراج کاردار سفارت روسیه در لیتوانی

وزارت خارجه لیتوانی ضمن اشاره به عنصر نامطلوب اعلام شدن کاردار سفارت روسیه، گفت که از او خواسته تا خاک این کشور را هرچه سریعتر ترک کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 03
کد خبر: ۱۵۲۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تنش‌زایی‌های کشورهای غربی به سردمداری آمریکا با روسیه به بهانه جنگ اوکراین، لیتوانی نیز قصد اخراج ارشدترین دیپلمات روسیه در این کشور را دارد.

خبرگزاری «تاس» امروز (دوشنبه) گزارش داد که «سرگئی ریابوکُن» کاردار سفارت روسیه در ویلنیوس، از سوی وزارت خارجه لیتوانی «عنصر نامطلوب» اعلام شده است.

دولت لیتوانی از حدود سه ماه قبل ضمن مسدود کردن مسیر ریلی به شهر «کالینینگراد» در روسیه، از ورود کالاهایی نظیر زغال‌سنگ، فلزات، مصالح ساختمانی و فناوری‌های پیشرفته به این منطقه نیز جلوگیری کرد.

دولت روسیه نیز از لیتوانی درخواست کرده، به قطع «تحریک‌آمیز» جریان تردد به این بخش از روسیه خاتمه دهد و در غیر این صورت مسکو از منافع ملی خود دفاع خواهد کرد.

بعد از آن، «نیکولای پاتروشف» دبیر شورای امنیت ملی روسیه در واکنش به این اقدام، تاکید کرد که مسکو به زودی به تصمیم ویلنیوس برای اعلام محاصره حمل‌و‌نقل منطقه کالینینگراد پاسخ خواهد داد و مردم لیتوانی به طور جدی عواقب این اقدامات را احساس خواهند کرد.

کالینینگراد درمنطقه بالتیک بین کشورهای لیتوانی و لهستان واقع شده است. کرملین بارها اعلام کرده بود که قصد دارد در کالینینگراد سامانه موشکی اسکندر را مستقر کند تا با سامانه دفاعی موشکی آمریکا و ناتو در اروپای شرقی مقابله کند. این منطقه به دژ موشکی روسیه نیز شهرت دارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار