هلند از اتباعش خواست ایران را ترک کنند-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

هلند از اتباعش خواست ایران را ترک کنند

وزارت خارجه هلند طی بیانیه‌ای از همه اتباع خود خواست خاک ایران را ترک کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۱۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 07
کد خبر: ۱۵۳۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، دولت هلند امروز جمعه (۷ اکتبر/ ۱۵مهرماه) از همه اتباع خود خواسته از ایران خارج شوند.

وزارت خارجه هلند علاوه بر این، وضعیت سراسر ایران برای سفر را «قرمز» اعلام کرد و به تمامی اتباعش توصیه کرده از سفر به ایران خودداری کنند.

با آنکه اغتشاشات در ایران به پایان رسیده هلند دلیل این تصمیم را «اعتراض‌ها به قتل مهسا امینی» ذکر کرده است. 

تصمیم هلند را می‌توان بخشی از تلاش‌های جهان غرب برای دامن زدن به آشوب‌ها و اغتشاشات در ایران دانست. تحلیلگران می‌گویند شرایط فعلی ایران موجب شده که کشورهای غربی به دنبال ایجاد اغتشاش در ایران باشند.

به گفته تحلیلگران، یکی از دلایل چنین تلاش‌هایی از سوی غرب را می‌توان به روی کار آمدن دولت سیزدهم در ایران نسبت داد. دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی،  با پیشبرد توامان توسعه روابط با همسایگان و سیاست نگاه به شرق فرصت‌هایی را پیش روی ایران ایجاد کرد که پیش‌تر مغفول مانده بودند.

عامل دیگر، به گفته برخی کارشناسان، نشانه‌هایی است که از احتمال تغییر نظم بین‌المللی به ویژه بعد از جنگ اوکراین وجود دارد. پس از شکست «آدولف هیتلر» و پایان دومین جنگ بین‌الملل، نظمی با محوریت ایالات متحده آمریکا در جهان شکل گرفت و با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی به‌شدت تثبیت شد. قواعد آمره در این نظم بین‌المللی مبتنی بر نظام سرمایه‌داری حاکم بر آمریکای شمالی و اروپای غربی بود. اما آنچه پنجم اسفند ماه 1400 رخ داد، پیش از آنکه تاسیسات نظامی اوکراین را هدف گرفته باشد چنین نظمی را هدف گرفته بود. در خشت خام شلیک موشک‌های کالیبر و غرش جنگنده‌های سوخو، شاید می‌شد تغییراتی را در نظم بین‌المللی مشاهده کرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده