به گزارش راهبرد معاصر، موضوع ساختمان هاى ناايمن از قديم الايام مطرح بوده اما در اين دوره از مديريت شهرى، اولتيماتوم هاى فراوانى به صاحبان اين سا ختمان ها داده شده و علاوه بر شهردارى و آتش نشانى، قوه قضاييه هم به اين موضوع ورود پيدا كرده است.
با اين حال اعلام اين ليست ١٢٩ موردى، دچار چالش هاى فراوانى است. طبق اعلام دادستان كل كشور انتشار دادن این مسائل منجربه التهاب میشود، بحث انتشار مصحلت نیست، شفاف سازی خوب است.
همچنين قدرتالله محمدی، سرپرست سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران هم گفته بود: لیست ۱۲۹ ساختمان پرخطر را حتماً منتشر خواهیم کرد چرا که با هیچ فردی تعارف نداریم؛ بیتردید نباید اجازه دهیم بحث انتشار اسامی این ساختمانها تبدیل به ترس شود.
با توجه به اين حساسيت ها، تا به امروز اين ليست مهم و اساسی توسط هيچ دستگاه و نهادى منتشر نشده است، اما روز گذشته از مهدى عباسى رييس كميسيون معمارى و شهرسازى شوراى شهر تهران مجددا چنين موضوعى را جويا شديم.
او در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان اعلام كرد كه متاسفانه در ميان اين ليست، نام نهادهاى دولتى هم به چشم مى خورد براى مثال ساختمان هاى وزارت بهداشت، وزارت آموزش و پرورش و سازمان امور مالياتى كشور ناايمن هستند و هرچه سريعتر بايد نسبت بهايمن سازى اقدام كنند.
رييس كميسيون معمارى و شهرسازى شوراى شهر تهران بيان كرد: بين بخش خصوصى و دولتى در حوزه ايمن سازى تفاوتى وجود ندارد زيرا جان مردم موضوعيت دارد به همين دليل بايد جد گرفته شود.
عباسی گفت: بسيار سفت و سخت موضوع ايمن سازى را از نهادهاى دولتى شروع شده و هيچ توجيه ای نبايد بياورند؛ مهلت يك ماهه بهبرخى از اين دستگاه ها داده شده است./ باشگاه خبرنگاران