آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

بزرگترین راکتور هسته‌ای سوئد از کار افتاد

بزرگترین راکتور هسته‌ای سوئد از کار افتاد بزرگترین راکتور هسته‌ای سوئد به دلیل نقص یکی از توربین‌هایش به شکلی غیرمنتظره از کار افتاد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 10
کد خبر: ۱۵۸۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ رسانه‌های محلی خبر دادند بزرگترین راکتور هسته‌ای سوئد به علت نقص یکی از توربین‌هایش از کار افتاده و ارتباطش را با شبکه توزیع برق سوئد از دست داده است.

 

به نوشته روزنامه «دیلی میل»، راکتور «اسکارشامن ۳» واقع در فاصله حدود ۲۲۵ کیلومتری شهر استکلهم،‌ پایتخت سوئد و در ساحل دریای بالتیک واقع است و در ساعت ۱۰:۴۵ صبح روز چهارشنبه به وقت محلی از کار افتاد.

 

یک سخنگوی نیروگاه هسته ای اسکارشامن گفت، هنوز علت دقیق این نقص فنی مشخص نیست اما مشکل در توربین لزوما به معنی مشکل پیدا کردن راکتور نیست. این حادثه همزمان با افزایش تنش‌ها در اروپا در ضمن تلاش سوئد برای پیوستن به ائتلاف ناتو و تشدید جنگ روسیه با اروپا بر سر انرژی رخ می‌دهد.

 

چندی پیش خط لوله‌های انتقال گاز «نورد استریم 1» و «نورد استریم 2» که گاز را از روسیه به اروپا منتقل می‌کند هدف انفجار قرار گرفتند که غربی‌ها مسکو را متهم به دست داشتن در آن کردند اما «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین اتهامات مربوط به دخالت روسیه در این ماجرا رد کرد و آن‌ را «احمقانه» خواند.

 

به نوشته نشریه «اکسپرسن» سوئد، این سومین بار در سال جاری میلادی است که عرضه برق نیروگاه اسکارشامن متوقف می‌َشود. ماه فوریه فعالیت این نیروگاه هسته‌ای به دلیل آسیب دیدن برخی از میله‌های سوخت در این نیروگاه برای مدت یک هفته متوقف شد.

 

همچنین در ماه جولای نیز ارتباط این نیروگاه با شبکه توزیع برق سوئد برای مدت یک روز به دلیلی که اعلام نشد قطع شد. در آن زمان یک سخنگوی نیروگاه از اجرای بررسی‌هایی درباره این حادثه خبر داد و سه روز بعد از این قطعی اعلام شد نیروگاه با ظرفیت کامل فعال شده است.

 

سوئد که حدود ۱۰ میلیون نفر جمعیت دارد شش راکتورهسته‌ای فعال در سه نیروگاه هسته‌ای دارد. نیروگاه اسکارشامن در ابتدا سه راکتور داشت اما بعدا مقامات سوئد دو راکتور آن را به صورت دائمی تعطیل کردند.

 

سوئد به همراه فنلاند مدتی بعد از اجرای عملیات ویژه ارتش روسیه در اوکراین در ضمن پیوستن به تلاشهای ضد روسی دیگر متحدان غربی کی‌ِیف، برای عضویت در ائتلاف ناتو درخواست دادند اما با توجه به اینکه آنها برای این عضویت نیاز به موافقت تمامی اعضای ناتو دارند، پس از مواجهه با مخالفت ترکیه هنوز به این هدف نرسیده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار