حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

باقری: ایران و هند شریک و مکمل یکدیگرند

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، امروز (پنجشنبه) دیدار با مقام‌های هند را سازنده توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 24
کد خبر: ۱۶۰۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر بنا بر گزارش خبرگزاری «ANI»، «علی باقری» در خصوص ارزیابی دیدار با «سوبرامانیام جایشانکار» وزیر امور خارجه هند گفت: «من روز گذشته (چهارشنبه)، نشست سازنده‌ای با سوبرامانیام جایشانکار وزیر خارجه هند در خصوص بحث درباره موضوعات دوجانبه داشتم».

وی در خصوص محتوای نشست با وزیر خارجه هند گفت: «ما در خصوص لزوم تقویت همکاری و رایزنی به منظور تقویت روابط دوجانبه خود و تداوم تعامل با یکدیگر بحث و گفت‌وگو کردیم. دو کشور شریک هستند و یکدیگر را کامل می‌کنند».

باقری سپس در ارتباط با روابط و مشارکت اقتصادی و تجاری دو کشور هند و جمهوری اسلامی ایران توضیح داد: «ایران دارای منابع عظیم انرژی است و انرژی مورد نیاز هند را تأمین می‌کند. هند یکی از تأمین‌کنندگان اصلی مواد غذایی است و در همین زمینه به ایران کمک می‌کند».

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر این که به دعوت وزیر خارجه هند خود به دهلی نو سفر کرده، تصریح کرد: « ایران و هند در حوزه‌ها و زمینه‌های مختلف با یکدیگر همکاری می‌کنند. سال گذشته رایزنی‌ها و گفت‌وگوهایی بین وزرای خارجه دو کشور انجام گرفته است. من به دعوت همتای خود به هند سفر کردم».

علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه که در چارچوب رایزنی‌های سیاسی وزارتخانه‌های امور خارجه ایران و هند در دهلی نو به سر می‌برد، عصر روز گذشته (چهارشنبه) دوم آذر ماه با «سوبرامانیام جایشانکار» وزیر خارجه هند دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این دیدار پیوندهای تاریخی دو کشور را پشتوانه مناسبات رو به رشد فیمابین در عرصه‌های سیاسی اقتصادی و امنیتی قلمداد کرد و از آمادگی کشورمان برای گسترش همکاری‌ها در سطوح دوجانبه‌ای و منطقه‌ای خبر داد.

باقری با تأکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت‌های طرفین در راستای منافع دو ملت و مقابله با تهدیدات مشترک، همکاری‌های ایران و هند به ویژه در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را تحکیم بخش زیرساخت چندجانبه گرایی در نظام بین‌الملل خواند.

وزیر امور خارجه هند نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت رایزنی‌های مستمر دو کشور، از آمادگی هند برای گسترش همکاری‌های فیمابین خبر داد و بر لزوم تسریع در بهره برداری از پروژه بندر چابهار تأکید کرد /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار