موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید سخنگوی ارتش پاکستان: هیچ‌کس جرأت هدف قرار دادن برنامه هسته‌ای ما را ندارد

آغاز سومین مجمع گفت‌وگوی تهران

سومین مجمع گفت‌وگوی تهران با حضور حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، وزیر خارجه نیکاراگوئه و جمعی از مقامات سیاسی و مدیران اندیشکده‌ها در محل دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، سومین مجمع گفت‌وگوی تهران با حضور حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با موضوع «سیاست همسایگی جمهوری اسلامی ایران، رهیافتی به دوستی و اعتماد سازی» پیش از ظهر امروز (دوشنبه) ۲۸ آذر ماه در محل دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه آغاز به کار کرد.

 

 وزیر خارجه نیکاراگوئه، عادل عبدالمهدی نخست وزیر پیشین عراق و سید کمال خرازی وزیر اسبق امور خارجه و رئیس شورای راهبردی روابط خارجی، الخلیفی معاون وزیر خارجه قطر و معاون وزیر خارجه ونزوئلا و مقامات سیاسی و مدیران اندیشکده‌ها از جمله سخنرانان و حاضران در این نشست هستند.

 

در نشست امروز حدود ۷۰ نفر از ۳۶ کشور از بین مقامات سیاسی، مدیران اندیشکده‌ها و موسسه‌های پژوهشی، اندیشمندان و پژوهشگران، سفرا و روسای نمایندگی های خارجی مقیم تهران حضور دارند. 

 

در نشست های چهارگانه این مجمع پس از افتتاحیه، آخرین تحولات غرب آسیا و امنیت در خلیج فارس، اتصالات منطقه‌ای و امنیت انرژی، بحران اوکراین و پیامدهای منطقه‌ای و جهانی آن و چشم‌انداز صلح و دولت فراگیر در افغانستان بررسی و تبادل نظر خواهد شد. نخستین نشست این مجمع در سال ۱۳۹۸ و دومین نشست هم در اسفند ۱۳۹۹ به صورت مجازی برگزار شد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار