ژنرال آمریکایی: ارتش قادر به رصد بالون‌های چینی نیست-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

ژنرال آمریکایی: ارتش قادر به رصد بالون‌های چینی نیست

یک ژنرال ارشد نیروی هوایی آمریکا گفت که شکاف عمیقی از لحاظ دانش در ارتش این کشور وجود دارد چراکه قادر به شناسایی بالون‌های چینی نیستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 07
کد خبر: ۱۷۲۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، گلن ون هرک، ژنرال نیروی هوایی آمریکا که ریاست فرماندهی دفاع هوافضای آمریکای شمالی و فرماندهی بخش شمالی را نیز بر عهده دارد، گفت که قبل از شناسایی و سرنگونی بالون چینی در روز شنبه، بالون‌های پیشین رصد و رهیابی نشده بودند که این نشان دهنده یک شکاف عمیق امنیتی – اطلاعاتی در ارتش است.

 

به گزارش وبگاه وزارت دفاع آمریکا، این ژنرال آمریکایی در مورد آخرین بالونی که وارد حریم هوایی آمریکا شده بود، گفت: طول این بالون ۶۰ متر بود که باری بیش از ۲۰ هزار پوند را حمل می‌کرد.

 

این مقام ارشد آمریکایی از ذکر توضیحات بیشتر در مورد جزئیات فنی این بالون که وارد حریم هوایی آمریکا شده بود، خودداری کرد.

 

ون هرک در ادامه اظهاراتش، این فرض را که بالون سرنگون شده می‌توانسته حاوی مواد منفجره باشد، رد نکرد و با بیان اینکه مدارک کافی در این زمینه وجود ندارد، تاکید کرد: خطر وجود مواد منفجره یکی از دلایل برای تصمیم به سرنگونی بالون بر فراز آب‌های آزاد بود.

 

به گفته این ژنرال آمریکایی، بقایای این بالون از زمینی به شعاع یک هزار ۵۰۰ متری جمع آوری شده است.

 

بر اساس این گزارش تاکنون هیچ‌یک از مقام‌های آمریکایی اطلاعات بیشتری درباره بقایای جمع‌آوری شده از این بالون به ویژه در رابطه با دقت حسگر‌های آن ارائه نکرده‌اند؛ اطلاعاتی که مشخص می‌کند شلیک تا چه حد از دید جمع‌آوری داده موفقیت آمیز بوده است.

 

روز شنبه منابع خبری اعلام کردند که آمریکا بالون چینی را سرنگون کرده است. «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا دستور سرنگونی بالون چین را صادر کرده بود. ناو آمریکایی «یو اس اس کارتر هال» در سواحل کارولینا مستقر شده است تا مأموریت جمع آوری بقایای بالون چینی را انجام دهد.

 

لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا در خصوص این بالون ادعا کرد: بالون چینی که توسط ارتش آمریکا سرنگون شد برای نظارت بر تاسیسات استراتژیک آمریکا استفاده می‌شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر