شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

دهلی نو سفیر انگلیس را احضار کرد

وزارت امور خارجه هند روز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در پی بی‌احترامی به پرچم هند در مقابل سفارت این کشور در لندن, الکس الیس سفیر انگلیس احضار و به بی‌اعتنایی لندن به این اقدامات اعتراض شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 19
کد خبر: ۱۷۷۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر از تارنمای وزارت خارجه هند, در این بیانیه آمده است: جهت اعتراض شدید دهلی نو به اقدامات انجام شده توسط عناصر جدایی طلب و افراطی علیه سفارت هند در لندن در اوایل روز جاری, الکس الیس ارشدترین دیپلمات انگلیس در دهلی نو اواخر عصر یکشنبه احضار شد.
در ادامه این بیانیه آمده است: دولت هند از سفیر انگلیس در مورد غیبت کامل نیروهای امنیتی هنگام ورود این عناصر به محوطه سفارت توضیح خواست. هند در این زمینه تعهدات اساسی دولت انگلیس تحت کنوانسیون وین را یادآور شد.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: هند بی‌تفاوتی دولت انگلیس به امنیت اماکن و کارمندان دیپلماتیک هند در این کشور را غیرقابل قبول می‌داند. انتظار می‌رود که دولت انگلیس اقدامات فوری برای شناسایی، دستگیری و محاکمه همه افراد دخیل در حادثه امروز را انجام دهد و تدابیر قاطعانه‌تری را برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی اتخاذ کند.

  رسانه‌های هند گزارش داده‌اند که روز یکشنبه گروهی از افراد وابسته به جنبش خالستان پس از ورود به سفارت هند در لندن, پرچم این کشور را پایین آورده و شعارهای جدایی طلبانه سر داده‌اند.
این گروه تاکنون چندین بار در مقابل سفارت هند در لندن اقدام به آتش زدن پرچم این کشور کرده‌اند.

جنبش خالستان نیز که توسط سیک‌های جدایی طلب ایجاد شده خواستار ایجاد کشوری مستقل در خالستان است.

مبارزات اعضای این گروه، به وقوع درگیری‌های خشونت آمیز در سال‌های ۱۹۸۰در هند شد.

مقامات دولتی هند، خالستانی‌ها را افراط گرا و مسئول بمب گذاری در هواپیمای ایر ایندیا در سال ۱۹۸۵ می‌دانند. در این بمب گذاری ۳۲۹ نفر کشته شدند./ایرنا

ارسال نظر