قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

روسیه گندم و سوخت رایگان به لبنان می‌دهد

«شوقی بونصار» سفر بیروت در مسکو امروز (پنج شنبه) گفت که روسیه به زودی محموله سوخت و گندم رایگان به لبنان ارسال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 30
کد خبر: ۱۷۷۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه روسیا الیوم، او گفت که مسکو تلاش می‌کند مسائل لجستیکی ارسال این محموله را حل کند و از این رو زمان دقیق ارسال این محموله مشخص نیست.

به گفته او «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه دستور ارسال ۲۵ هزار تن گندم و ۱۰ هزار تن سوخت به لبنان را داده است.

در این راستا «علی حمیه» وزیر حمل و نقل لبنان در نوامبر سال گذشته میلادی گفته بود که این کشور به زودی محموله سوخت و گندم رایگان از روسیه دریافت می‌کند.

همان زمان «دیمیتری پاتروشف» وزیر کشاورزی روسیه با اشاره به تعلیق توافق انتقال غلات اوکراین اعلام کرد که مسکو آماده است تا صدها تن از غلات خود را راهی کشورهای فقیر کند.

وی گفت: «روسیه همواره شریکی قابل اتکا بوده و آماده است تا غلات مورد نیاز جهان را تامین کند».

چندی پیش نیز «الکساندر روداکف»، سفیر روسیه در لبنان اعلام کرد که مقامات روسیه تصمیم گرفته‌اند به لبنان گندم و فرآورده‌های نفتی رایگان عرضه کنند. او گفت: «در پاسخ به درخواست دولت لبنان، دولت روسیه تصمیمی در خصوص اعطای ذخایر گندم و فرآورده‌های نفتی رایگان به لبنان گرفته است و در حال حاضر تلاش برای هماهنگی فنی به منظور انتقال این محصولات به لبنان در حال انجام است».

تدارک روسیه برای ارسال محموله‌های نفتی و گندم به لبنان در حالی است که این کشور بیش از گذشته غرق در بحران اقتصادی است و امروز (پنج شنبه) هزاران لبنانی مقابل بانک مرکزی این کشور تجمع کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار