طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است

توافق موشکی یونان با رژیم صهیونیستی

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه (امروز) با یونان قراردادی را امضا کرده تا موشک‌های ضد تانک «اسپایک» به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیون دلار به این کشور بدهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 10
کد خبر: ۱۷۹۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای در فلسطین اشغالی خبر دادند که رژیم صهیونیستی و یونان برای فروش موشک‌های ضد تانک توافق امضا کردند.

 

به گزارش تایمز اسرائیل، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم اشغالگر قدس درباره توافق با یونان گفت که این توافق بر «مشارکت قوی» بین دو طرف و همچنین تعهد آنها برای تضمین ثبات منطقه تأکید می‌کند.

 

«ایال زمیر» مدیر کل وزارت جنگ این رژیم و «آریستیدیس الکسوپولوس» مدیر تدارکات دفاعی وزارت دفاع یونان در مراسم امضای توافق فروش موشک‌های اسپایک حضور داشتند.

 

این مقام رژیم اشغالگر قدس این توافق با یونان را نشانه دیگری از «مشارکت راهبردی» بین رژیم صهیونیستی و یونان خواند.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند که یونان ۳۷۰ میلیون یورو (۱.۴۴ میلیارد شِکِل معادل ۴۰۰ میلیون دلار) برای این موشک‌های ساخت شرکت صهیونیستی «رافائل» پرداخت خواهد کرد.

 

بنا بر اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، موشک‌های اسپایک در حال حاضر توسط حدود ۴۰ کشور از جمله ۱۹ کشور عضو اتحادیه اروپا و ناتو استفاده می‌شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار