هشدار رژیم صهیونیستی به ترکیه درباره سوریه روبیو: روس‌ها وقت کشی می‌کنند و چینی‌ها بازار را غرق کالا کرده‌اند اظهارات سخنگوی قسام درباره آخرین وضعیت اسرای اسرائیلی  کرملین: ایران شریک و متحد ماست رئیس جمهور ارمنستان قانون پیوستن کشورش به اتحادیه اروپا را امضا کرد رسانه عبری: یکی از مسئولین عالی رتبه انصار الله در صنعا ترور شد رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است / هشدار به حکومت‌های عربی شهادت دومین نوه عضو برجسته حماس بر اثر بمباران مدرسه دار الارقم غزه + عکس لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد ترامپ: نتانیاهو احتمالا هفته آتی به آمریکا می‌آید حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن

توافق موشکی یونان با رژیم صهیونیستی

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه (امروز) با یونان قراردادی را امضا کرده تا موشک‌های ضد تانک «اسپایک» به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیون دلار به این کشور بدهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 10
کد خبر: ۱۷۹۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای در فلسطین اشغالی خبر دادند که رژیم صهیونیستی و یونان برای فروش موشک‌های ضد تانک توافق امضا کردند.

 

به گزارش تایمز اسرائیل، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم اشغالگر قدس درباره توافق با یونان گفت که این توافق بر «مشارکت قوی» بین دو طرف و همچنین تعهد آنها برای تضمین ثبات منطقه تأکید می‌کند.

 

«ایال زمیر» مدیر کل وزارت جنگ این رژیم و «آریستیدیس الکسوپولوس» مدیر تدارکات دفاعی وزارت دفاع یونان در مراسم امضای توافق فروش موشک‌های اسپایک حضور داشتند.

 

این مقام رژیم اشغالگر قدس این توافق با یونان را نشانه دیگری از «مشارکت راهبردی» بین رژیم صهیونیستی و یونان خواند.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند که یونان ۳۷۰ میلیون یورو (۱.۴۴ میلیارد شِکِل معادل ۴۰۰ میلیون دلار) برای این موشک‌های ساخت شرکت صهیونیستی «رافائل» پرداخت خواهد کرد.

 

بنا بر اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، موشک‌های اسپایک در حال حاضر توسط حدود ۴۰ کشور از جمله ۱۹ کشور عضو اتحادیه اروپا و ناتو استفاده می‌شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار