بزرگ‌ترین کاهش تولید نفت اوپک پلاس طی ۱۰ ماه-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

بزرگ‌ترین کاهش تولید نفت اوپک پلاس طی ۱۰ ماه

تولید نفت اوپک پلاس ۶۸۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته و به ۳۷.۶۴ میلیون بشکه رسیده که بیشترین کاهش تولید این گروه را از ماه مه ۲۰۲۲ نشان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 12
کد خبر: ۱۷۹۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، تولیدکنندگان ائتلاف اوپک پلاس در ماه مارس با بزرگ‌ترین کاهش تولید جمعی خود طی 10 ماه مواجه بودند. طبق بررسی‌های مؤسسه انرژی اینتلیجنس، تولید این گروه 680 هزار بشکه در روز کاهش یافته و به 37.64 میلیون بشکه رسیده است.

 

روسیه که کاهش تولید خود را در ماه مارس اعلام کرده بود و همچنین نیجریه بیشترین کاهش تولید این ائتلاف را بر عهده داشتند. کاهش تولید این دو کشور 440 هزار بشکه در روز بود که معادل دوسوم کل کاهش تولید اوپک پلاس است.

 

طبق گزارش انرژی اینتلیجنس، تولید نفت اوپک پلاس در ماه مارس به سطح ماه مه 2022 بازگشته و 2.5 میلیون بشکه پایین‌تر از هدف تعیین‌شده آن بوده‌است. این بیشترین فاصله بین سهمیه تعیین‌شده و تولید واقعی اوپک پلاس از اکتبر سال گذشته میلادی است.

 

چندین تولیدکننده بزرگ اوپک پلاس در دوم آوریل اعلام کردند تولید خود را از ماه مه تا پایان سال جاری میلادی 1.16 میلیون بشکه در روز کاهش می‌دهند. عربستان به‌عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده نفت خام دنیا کاهش 500 هزار بشکه‌ای تولید خود را اعلام کرد و و گفت این اقدام یک اقدام پیشگیرانه با هدف حمایت از ثبات بازار نفت است.

 

علاوه‌بر عربستان، عراق، امارات، کویت، الجزایر و گابن از تولیدکنندگان اوپک و عمان و قزاقستان از تولیدکنندگان غیراوپک در این کاهش تولید سهیم هستند. این کاهش تولید علاوه‌بر 500 هزار بشکه در روز کاهش تولید روسیه صورت می‌گیرد.

 

عراق 211 هزار بشکه، امارات 144 هزار بشکه و کویت 128 هزار بشکه از تولید خود را کاهش می‌دهند. این ارقام به‌علاوه 500 هزار بشکه در روز کاهش تولید عربستان، حدود 1 میلیون بشکه از عرضه نفت خاورمیانه را از بازار از ماه آینده میلادی کم می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده