پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

بزرگ‌ترین کاهش تولید نفت اوپک پلاس طی ۱۰ ماه

بزرگ‌ترین کاهش تولید نفت اوپک پلاس طی ۱۰ ماه تولید نفت اوپک پلاس ۶۸۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته و به ۳۷.۶۴ میلیون بشکه رسیده که بیشترین کاهش تولید این گروه را از ماه مه ۲۰۲۲ نشان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 12
کد خبر: ۱۷۹۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، تولیدکنندگان ائتلاف اوپک پلاس در ماه مارس با بزرگ‌ترین کاهش تولید جمعی خود طی 10 ماه مواجه بودند. طبق بررسی‌های مؤسسه انرژی اینتلیجنس، تولید این گروه 680 هزار بشکه در روز کاهش یافته و به 37.64 میلیون بشکه رسیده است.

 

روسیه که کاهش تولید خود را در ماه مارس اعلام کرده بود و همچنین نیجریه بیشترین کاهش تولید این ائتلاف را بر عهده داشتند. کاهش تولید این دو کشور 440 هزار بشکه در روز بود که معادل دوسوم کل کاهش تولید اوپک پلاس است.

 

طبق گزارش انرژی اینتلیجنس، تولید نفت اوپک پلاس در ماه مارس به سطح ماه مه 2022 بازگشته و 2.5 میلیون بشکه پایین‌تر از هدف تعیین‌شده آن بوده‌است. این بیشترین فاصله بین سهمیه تعیین‌شده و تولید واقعی اوپک پلاس از اکتبر سال گذشته میلادی است.

 

چندین تولیدکننده بزرگ اوپک پلاس در دوم آوریل اعلام کردند تولید خود را از ماه مه تا پایان سال جاری میلادی 1.16 میلیون بشکه در روز کاهش می‌دهند. عربستان به‌عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده نفت خام دنیا کاهش 500 هزار بشکه‌ای تولید خود را اعلام کرد و و گفت این اقدام یک اقدام پیشگیرانه با هدف حمایت از ثبات بازار نفت است.

 

علاوه‌بر عربستان، عراق، امارات، کویت، الجزایر و گابن از تولیدکنندگان اوپک و عمان و قزاقستان از تولیدکنندگان غیراوپک در این کاهش تولید سهیم هستند. این کاهش تولید علاوه‌بر 500 هزار بشکه در روز کاهش تولید روسیه صورت می‌گیرد.

 

عراق 211 هزار بشکه، امارات 144 هزار بشکه و کویت 128 هزار بشکه از تولید خود را کاهش می‌دهند. این ارقام به‌علاوه 500 هزار بشکه در روز کاهش تولید عربستان، حدود 1 میلیون بشکه از عرضه نفت خاورمیانه را از بازار از ماه آینده میلادی کم می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار