شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل

بزرگ‌ترین کاهش تولید نفت اوپک پلاس طی ۱۰ ماه

تولید نفت اوپک پلاس ۶۸۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته و به ۳۷.۶۴ میلیون بشکه رسیده که بیشترین کاهش تولید این گروه را از ماه مه ۲۰۲۲ نشان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 12
کد خبر: ۱۷۹۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، تولیدکنندگان ائتلاف اوپک پلاس در ماه مارس با بزرگ‌ترین کاهش تولید جمعی خود طی 10 ماه مواجه بودند. طبق بررسی‌های مؤسسه انرژی اینتلیجنس، تولید این گروه 680 هزار بشکه در روز کاهش یافته و به 37.64 میلیون بشکه رسیده است.

 

روسیه که کاهش تولید خود را در ماه مارس اعلام کرده بود و همچنین نیجریه بیشترین کاهش تولید این ائتلاف را بر عهده داشتند. کاهش تولید این دو کشور 440 هزار بشکه در روز بود که معادل دوسوم کل کاهش تولید اوپک پلاس است.

 

طبق گزارش انرژی اینتلیجنس، تولید نفت اوپک پلاس در ماه مارس به سطح ماه مه 2022 بازگشته و 2.5 میلیون بشکه پایین‌تر از هدف تعیین‌شده آن بوده‌است. این بیشترین فاصله بین سهمیه تعیین‌شده و تولید واقعی اوپک پلاس از اکتبر سال گذشته میلادی است.

 

چندین تولیدکننده بزرگ اوپک پلاس در دوم آوریل اعلام کردند تولید خود را از ماه مه تا پایان سال جاری میلادی 1.16 میلیون بشکه در روز کاهش می‌دهند. عربستان به‌عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده نفت خام دنیا کاهش 500 هزار بشکه‌ای تولید خود را اعلام کرد و و گفت این اقدام یک اقدام پیشگیرانه با هدف حمایت از ثبات بازار نفت است.

 

علاوه‌بر عربستان، عراق، امارات، کویت، الجزایر و گابن از تولیدکنندگان اوپک و عمان و قزاقستان از تولیدکنندگان غیراوپک در این کاهش تولید سهیم هستند. این کاهش تولید علاوه‌بر 500 هزار بشکه در روز کاهش تولید روسیه صورت می‌گیرد.

 

عراق 211 هزار بشکه، امارات 144 هزار بشکه و کویت 128 هزار بشکه از تولید خود را کاهش می‌دهند. این ارقام به‌علاوه 500 هزار بشکه در روز کاهش تولید عربستان، حدود 1 میلیون بشکه از عرضه نفت خاورمیانه را از بازار از ماه آینده میلادی کم می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر