دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ کودکان مبتلا به «ام اس» زودتر پیر می‌شوند مغز انسان هیچ‌وقت پُر نمی‌شود؛ حافظه بی‌مرز، نه محدود شرور معروف تهران بازداشت شد / مهدی ریش کیست؟ دمای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود زورگیر فضای مجازی دستگیر شد رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان/ خیزش گرد و خاک در ۱۸ استان رئیس قوه قضائیه: دشمن عملیات روانی علیه مردم ایران را با جدیت پیگیری می‌کند جزئیات دستگیری یکی از بزرگ‌ترین قاچاقچیان مواد مخدر/کشف ۶۰ کیلو هروئین و شیشه دستگیری اعضای باند کلاهبرداری اعطای تسهیلات بانکی/ کلاهبرداری از ۲۷۰ شهروند

ایلان ماسک مجوز کاشت تراشه روی مغز انسان را گرفت

سازمان غذا و دارو آمریکا که در ابتدا درخواست شرکت نیورالینک ایمپلنت مغز ایلان ماسک برای مطالعه انسانی را رد کرده بود، سرانجام به این شرکت چراغ سبز نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 26
کد خبر: ۱۸۶۲۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت نیورالینک(Neuralink) که متعلق به ایلان ماسک است و در زمینه کاشت تراشه مغز فعالیت می کند، روز پنجشنبه اعلام کرد که از سازمان غذا و داروی ایالات متحده چراغ سبز دریافت کرده تا اولین مطالعه بالینی انسانی خود را آغاز کند.

 

این شرکت در اوایل سال 2022 به دنبال تأییدیه این سازمان بود که آژانس این درخواست را رد کرد.

 

به گفته کارمندان، سازمان غذا و دارو نگرانی هایی دارد و باید در مورد آزمایش انسانی مورد توجه قرار گیرد. مشکلات عمده شامل باتری لیتیومی دستگاه، امکان رفتن سیم های ایمپلنت به داخل مغز و چالش استخراج ایمن دستگاه بدون آسیب رساندن به بافت مغز است.

 

تاییدیه روز پنجشنبه در حالی صورت می‌گیرد که قانون‌گذاران ایالات متحده از تنظیم‌کننده‌ها خواستند تا بررسی کنند که آیا آزمایش‌های حیوانی در نیورالینک باعث آزمایش‌های نادرست و عجولانه شده است یا خیر.

 

سال گذشته، بازرس کل وزارت کشاورزی آمریکا، به درخواست دادستان فدرال، شروع به تحقیق در مورد حیوانات مورد آزمایش قرار گرفته کرد. رویترز پیش از این گزارش داده بود که این شرکت از سال 2018پس از آزمایشات، حدود هزار و500 حیوان از جمله بیش از 280 گوسفند، خوک و میمون را کشته است.

 

ماسک در طول سال‌ها، طرحی بلند پروازانه برای نیورالینک ارائه کرده است. او اواخر سال گذشته گفت که آنقدر به ایمنی دستگاه اطمینان دارد که مایل است آنها را در مغز فرزندانش کاشت کند.

 

ماسک تصور می کند که هم افراد ناتوان و هم سالم به سرعت کاشت های جراحی را در مراکز محلی انجام دهند. هدف این دستگاه‌ها درمان طیف وسیعی از بیماری‌ها از چاقی، اوتیسم، افسردگی و اسکیزوفرنی تا فعال کردن توانایی مرور وب و تله پاتی است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار