کاهش خطر زوال عقل با ورزش تنفسی-راهبرد معاصر
معاون نظارت ستاد ملی جمعیت: سالانه ۵۳۰ هزار سقط جنین غیرقانونی انجام می‌شود دانشگاه‌ها مجاز به برگزاری کلاس‌های مجازی شدند ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور قاتل مأمور پلیس حکم قصاص گرفت؛ مردی که شهید حسینیان را با خودرو زیر گرفت ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش

کاهش خطر زوال عقل با ورزش تنفسی

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد ورزش تنفسی ممکن است به کاهش خطر زوال عقل کمک کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۳ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ شرکت کنندگان در تمرینات تنفسی ساده دو بار در روز به مدت چهار هفته شرکت کردند. در پایان مطالعه، محققان سطوح پایین‌تری از پروتئین‌های کلیدی مرتبط با بیماری آلزایمر را در خون آن‌ها یافتند.

تمرینات تنفسی ساده که با کاهش استرس مرتبط هستند شامل یوگا، مدیتیشن و ایجاد تعادل در بدن هستند. تحقیقات جدید نشان می‌دهد که تنفس ممکن است خطر ابتلاء به بیماری آلزایمر را نیز کاهش دهد.

محققان دریافتند که تکنیک‌های تنفسی که ضربان قلب را کاهش می‌دهد، تجمع آمیلوئید و تاو را که در خون اندازه‌گیری می‌شود، کاهش می‌دهد.

به گفته محققان، نحوه تنفس ما بر ضربان قلب ما تأثیر می‌گذارد، که مستقیماً بر سیستم عصبی و نحوه تولید و پاکسازی پروتئین‌ها توسط مغز تأثیر می‌گذارد.

تصور می‌شود که تجمع پپتید‌های آمیلوئید بتا، به ویژه آمیلوئید بتا ۴۰ و ۴۲، به انحطاط شناختی مغز به عنوان بخشی از بیماری آلزایمر منجر می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد که بزرگسالان سالمی که هنوز علائم تجمع آمیلوئید در مغز ندارند، اما آمیلوئید بتا ۴۰ و ۴۲ در خون دارند، در معرض خطر بیشتر ابتلاء به آلزایمر در آینده قرار دارند.

نویسندگان این مطالعه از دانشگاه کارولینای جنوبی حدس می‌زنند که مکانیسم‌های مختلفی وجود دارد که از طریق آن‌ها تغییر الگو‌های تنفسی می‌تواند بر تجمع پروتئین‌های آلزایمر در مغز تأثیر بگذارد، اما برای کشف مکانیسم‌های خاص و چگونگی تأثیر آن‌ها بر خطر کلی زوال عقل، تحقیقات بیشتری لازم است.

با این حال، دلیل کاهش پپتید‌ها با افزایش تغییرات ضربان قلب، هنوز مشخص نیست. این مطالعه نشان می‌دهد که کاهش آمیلوئید بتا به دلیل کاهش تولید است. اما تحقیقات بیشتری باید انجام شود تا بینش بیشتری در مورد اینکه این تحقیق به چه معناست و چگونه می‌توان آن را در مدیریت خطر آلزایمر به کار برد، انجام شود. / صدآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار