غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

فرودگاه باکو لغو پروازها به تهران را تکذیب کرد

فرودگاه باکو برخی شایعات مطرح‌شده درباره لغو پروازها از این فرودگاه به مقصد تهران را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 05
کد خبر: ۱۸۷۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، فرودگاه بین‌المللی حیدر علی‌اف گزارش‌ها درباره لغو پروازها از باکو به تهران را تکذیب کرد.

 

خبرگزاری ترند به نقل از این فرودگاه گزارش داد: «پروازها به تهران مطابق معمول انجام می‌شوند.»

 

عصر یکشنبه برخی گزارش‌ها در فضای مجازی از لغو پروازها از باکو به تهران از روز شنبه خبر داده بودند. ادعا شده بود که این پروزها بدون اطلاع عمومی متوقف شده‌اند.

 

انتشار این گزارش‌ها یک روز بعد از آن صورت گرفت که جمهوری‌ آذربایجان در ادامه اتهامات علیه ایران هشداری درباره سفر به ایران صادر کرده بود.

 

جمهوری آذربایجان در آن بیانیه به شهروندان خود توصیه کرده بود مگر در موارد اضطراری از سفر به ایران خودداری کنند و چنین سفرهایی را با احتیاط انجام دهند.

 

باکو در آن بیانیه حادثه حمله به سفارت کشورش در تهران که بر مبنای انگیزه‌های شخصی اتفاق افتاده بود را «اقدامی تروریستی» خواند. در پایان این اطلاعیه خواسته شده افراد برای درخواست‌های کنسولی و سایر موارد با سرکنسولگری جمهوری آذربایجان در تبریز در تماس باشند.

 

جمهوری آذربایجان چندی است رویکردی غیردوستانه و تنش‌آفرین را در قبال جمهوری اسلامی ایران دنبال می‌کند و پیش‌تر در اقدامی غیرسازنده چهار کارمند سفارت جمهوری اسلامی ایران را عنصر نامطلوب خواند و ۴۸ ساعت به آن‌ها فرصت داد خاک این کشور را ترک کنند. از سوی دیگر پارلمان این کشور جمعه ۱۸ فروردین بیانیه‌ای ضدایرانی صادر کرد.

 

امیرعبداللهیان در دو دور گفت‌وگو با همتای آذربایجانی با اشاره به توطئه رژیم صهیونیستی علیه انسجام، امنیت و پیشرفت کشورهای منطقه، یادآور شد: از وجود اختلاف بین کشورهای منطقه، صرفا دشمنان سود می‌برند.

 

در این تماس‌های تلفنی ضرورت مدیریت بیشتر فضای رسانه‌ای در راستای منافع دو ملت و دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان مورد تأکید قرار گرفت.

 

همچنین حسین امیرعبداللهیان و «جیحون بایراموف» وزیر خارجه جمهوری آذربایجان ۲۵ فروردین برای بار سوم ظرف یک هفته درباره آخرین تحولات مناسبات دوجانبه تلفنی گفت‌وگو و بر پیگیری توافقات فیمابین دو کشور تأکید کردند./ فارس

ارسال نظر