علائم سرطان لوزالمعده-راهبرد معاصر
زمان خداحافظی دیوید تیلور مشخص شد! سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد: جزئیات برگزاری مراسم‌های بزرگداشت شهید سردار نیلفروشان بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عکس | واکنش صاحب خانه‌ای که یحیی السنوار در آن به شهادت رسید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود کشف غار ماقبل تاریخ در گیلان ناترازی مسکن به ۷ میلیون واحد رسید وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست محسن رضایی: ایران به دنبال جنگ نیست قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳/ سقف مقاومتی سکه شکست خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق بهترین بازیکنان تاریخ از نگاه مارکا | مسی در پله اول؛ مارادونا پنجم وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر در استان گلستان ثبت ۲ شکایت جواد نکونام از استقلال + جزئیات

علائم سرطان لوزالمعده

لوزالمعده عضوی از بدن است که در پشت سایر اندام‌های گوارشی از جمله معده، روده کوچک، کبد، طحال، کیسه صفرا و مجاری صفراوی قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ تشخیص سرطان لوزالمعده در مراحل اولیه دشوار است و اغلب تا زمانی که سرطان پیشرفت نکرده باشد، علائم قابل توجهی وجود ندارد با این حال برخی از علائم هشداردهنده شایع وجود دارند که ممکن است نشان دهنده وجود این عارضه جدی باشند.

یک متخصص هندی در این باره گفت: سرطان لوزالمعده اغلب به عنوان یک "بیماری خاموش" شناخته می‌شود، زیرا علائم آن ممکن است در مراحل اولیه آشکار نشود.

تشخیص زودهنگام سرطان لوزالمعده بسیار مهم است، زیرا علائم خاصی ندارد و ممکن است فرض شود که همان علائم محدود نیز ناشی از بیماری‌های دیگر است.

این متخصص همچنین به علائم این بیماری اشاره کرده که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم:

زردی: زرد شدن پوست و سفیدی چشم‌ها

درد شکم یا کمر: درد مداوم یا مکرر در شکم یا کمر

کاهش وزن غیرقابل توضیح: کاهش وزن ناگهانی بدون هیچ دلیل مشخصی
مشکلات گوارشی: تهوع، استفراغ و سوء هاضمه

خستگی: احساس مداوم خستگی، ضعف یا فرسودگی

اگر هر یک از این علائم را به صورت مکرر و نگران کننده تجربه کردید، بهتر است در اسرع وقت با یک پزشک مشورت کنید.

با این حال، این علائم ممکن است ناشی از بیماری‌ها و مشکلات دیگر نیز باشند، بنابراین مهم است که بدون ارزیابی و معاینات کامل و دقیق پزشکی، عجولانه نتیجه گیری نکنید. ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار