آغاز ثبت نام جدید خودرو‌های وارداتی واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید وضعیت بحرانی سد کرج؛ فقط ۸ درصد سد پر است آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه ۱۴۰۴ از شنبه فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴

مهلت رو به پایان پاکستان برای تکمیل خط لوله صلح

سرکنسول ایران در کراچی گفت، فرصت‌های تجاری فراوانی برای بازرگانان پاکستانی در ایران وجود دارد و اسلام‌آباد از طریق خط لوله انتقال گاز ایران می‌تواند از منابع فراوان انرژی این کشور بهره‌مند شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۰۹۹

به گزارش راهبد معاصر به نقل از بیزینس ریکوردر، حسن نوریان، سرکنسول ایران در کراچی معتقد است روابط ایران و پاکستان دیرینه و برادرانه است.

 

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در دیدار با هیئت باشگاه مطبوعات کراچی بر ظرفیت‌های تقویت این روابط از طریق همکاری در زمینه‌های مختلف تاکید کرد.

 

نوریان گفت، واردات برنج باسماتی، گوشت و سایر کالاهای اساسی ایران از کشورهای مختلف، فرصت‌های تجاری فراوانی را برای بازرگانان پاکستانی فراهم می‌کند.

 

وی همچنین بر ظرفیت تقویت همکاری‌ها میان 2 کشور در بخش‌های مختلف تاکید کرد. منابع عظیم انرژی ایران می‌تواند تا حد زیادی به نفع پاکستان باشد که برای مثال پاکستان می‌تواند از طریق پروژه خط لوله ایران- پاکستان از منابع انرژی فراوان ایران بهره‌مند شود.

 

سعید سربازی، رئیس باشگاه مطبوعات کراچی پیشنهاد کرد که تبادل هیئت‌های مطبوعاتی میان 2 کشور صورت گیرد که با بازخورد مثبت سرکنسول ایران مواجه شد. سرکنسول ایران دعوت بازدید از باشگاه مطبوعات را نیز پذیرفت.

 

این رسانه پاکستانی پیش‌بینی کرد، بازدید سرکنسول ایران از باشگاه مطبوعات کراچی به همراه سفیر تازه منصوب شده در پاکستان تقویت همکاری و تفاهم میان جوامع رسانه‌ای دو کشور را به دنبال داشته باشد.

 

خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان یا خط لوله صلح نام خط لوله گاز صادراتی ایران به هند و پاکستان است که براساس تفاهم‌های انجام شده، ایران متعهد می‌شود که تا مدت ۲۵ سال، گاز خود را با قیمت توافقی به هند و پاکستان بفروشد. این مسیر اقتصادی‌ترین روش تامین انرژی شبه‌قاره هند است.

 

ساخت این خط لوله که از سال ۲۰۰۲ آغاز شد، قرار بود در سال ۲۰۱۴ به بهره‌برداری برسد که با کنار کشیدن هند از این پروژه و تعلل پاکستان در ساخت خط لوله در داخل این کشور، نیمه‌کاره رها شده‌است.

 

ایران بخش خود در خاک کشورش را در موعد مقرر احداث کرد. درسال 2015 ایران بدلیل کوتاهی پاکستان در اجرای کار درخواست خسارت به مبلغ 18 میلیارد دلار را به دادگاه بین‌المللی برد اما در سال 2019 با دادن فرصتی دیگر به پاکستان قرار شد تا اسلام‌آباد خط لوله خود را تا پایان مارس سال 2024 تکمیل کند./فارس

ارسال نظر