به گزارش راهبرد معاصر، همایش مدیران عالی شرکت فرودگاهها و ناوبری ایران که به منظور فراهم شدن تمهیدات لازمه برای پروازهای اربعین امام حسین (ع) در مشهد مقدس برگزار شد.
عباس فرزادنیا معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران و سرپرست دادسرای ویژه فرودگاههای تهران در این همایش تاخیرات و ابطال پروازی در شرکتهای هواپیمایی را یکی از آسیبهای موجود ارزیابی و اظهار کرد: تاخیرات پروازی ۱۶ شرکت هواپیمایی در سه ماهه سال جاری نسبت به سه ماه پایانی سال گذشته ۳ تا ۴ برابر افزایش یافته است.
وی تاخیرات شرکت هواپیمایی آسمان در سه ماهه اول امسال را ۴۴۵ ساعت، شرکت هواپیمایی وارش را ۱۷۷ ساعت، شرکت هواپیمایی چابهار را ۱۷۱ ساعت، شرکت هوپیمایی کیش ایر را ۱۶۷ ساعت، شرکت هواپیمایی تابان را ۱۰۹ ساعت، شرکت هواپیمایی ایران ایر تور را ۱۲۲ ساعت، شرکت هواپیمایی ساها را ۱۰۶ ساعت، شرکت هواپیمایی کارون را ۱۷۲ ساعت و شرکت هواپیمایی قشم ایر را ۷۷ ساعت اعلام کرد.
معاون دادستان تهران تاکید کرد: مدیران کل فرودگاههای استانها نظارت خود را بر پروازها به دقت اعمال کند تا حجم تاخیرات به مرور کاهش یابد.
وی اعطای مجوز پرواز از ناحیه سازمان هواپیمایی به ایرلاینها را متناسب با ناوگان آنها ضروری اعلام و در نهایت اختصاص هواپیمای پشتیبان توسط شرکتها را جهت کاهش تاخیرات پروازی موثر ارزیابی کرد و برنامه ریزی و نظارت کامل سه جانبه شرکت فرودگاهها و سازمان هواپیمایی و ایرلاینها در آستانه اربعین حسینی جهت انجام پروازهای به موقع را با اهمیت دانست.
فرزادنیا برخورد دادستانی با اخلال کنندگان عرضه بلیط هواپیما را مستمر اعلام و تصریح کرد: تاکنون ۵۰ سایت فعال و موثر در عرضه را شناسایی و رصد کردهایم و نسبت به انسداد ۲۶ مورد از این سایتها با همکاری معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور اقدام کردهایم.
وی افزود: ۲۸ مدیر سایت و ۴ درگاه بانکی را هم شناسایی کردهایم که در روزهای آتی نسبت به احضار و تفهیم اتهام مدیران مربوطه و کنترل درگاههای بانکی اقدام خواهیم کرد.
معاون دادستان تهران از احضار یکی از مدیران شرکتهای هواپیمایی به دادسرا خبر داد که در هفته آینده مراحل تفهیم اتهام به وی طی خواهد شد.
وی با اشاره به ضرورت تامین کامل امنیت خودروهای زائران در پارکینگ فرودگاهها از مدیران حاضر در جلسه درخواست کرد تا نظارت مستمر را در این راستا به عمل آورند./ باشگاه خبرنگاران