ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

کره شمالی: رزمایش‌های آمریکا منجر به جنگ اتمی می‌شود

کره شمالی: رزمایش‌های آمریکا منجر به جنگ اتمی می‌شود دولت کره شمالی ضمن محکوم کردن رزمایش‌های مشترک سالیانه کره جنوبی و آمریکا، هشدار داد که این رزمایش‌ها مممکن است باعث شروع جنگ بی‌سابقه با سلاح گرماهسته‌ای (هیدروژنی) در شبه‌جزیره کره شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، اجلاس سران آمریکا، کره جنوبی و ژاپن در کمپ دیوید و صدور بیانیه‌های تحریک‌آمیز علیه کره شمالی و چین، با واکنش تند پیونگ‌یانگ همراه شد.

 

دولت کره شمالی بامداد امروز (سه‌شنبه) ضمن محکوم کردن رزمایش‌های مشترک سالیانه کره جنوبی و آمریکا، هشدار داد که این رزمایش‌ها مممکن است باعث شروع جنگ بی‌سابقه با سلاح گرماهسته‌ای (هیدروژنی) در شبه‌جزیره کره شود.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، در این بیانیه آمده است که سئول، واشنگتن و توکیو طی نشست سه‌جانبه در کمپ دیوید، مجموعه‌ای از اسناد را با هدف «جزئیات، برنامه‌ریزی و تدوین» اقدامات تحریک‌آمیز برای جنگ اتمی، گردآوری کردند.

 

پیونگ‌یانگ با بیان اینکه جنگ اتمی بی‌سابقه‌ای در مقیاس بزرگ هر لحظه به شبه‌جزیره کره نزدیک می‌شود، تصریح کرد: «رزمایش‌های نظامی متحدان ماهیت تهاجمی دارند و احتمالاً شامل سلاح‌های راهبردی آمریکا می‌شوند».

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «کره جنوبی و آمریکا حتی قبل از اینکه جوهر اسناد توافق شده خشک شود، در حال برگزاری رزمایش‌های نظامی برای اجرای توافقات اجلاس سران هستند. اگر توافقات حاصل‌شده در کمپ دیوید، در رزمایش جنگی عملی شود؛ احتمال وقوع یک جنگ اتمی در شبه‌جزیره کره واقعی‌تر خواهد شد».

 

دولت کره شمالی با بیان اینکه نیروهای مسلح این کشور منتظر زمان مناسب برای واکنش هستند، افزود: «اراده برای مجازات نیروهای متخاصم که حاکمیت کشور ما و حق حیات مردم ما را برای دهه‌ها تهدید می‌کنند، منتظر لحظه‌ای ضربه زدن است».

 

نشست یول به همراه «جو بایدن» و «فومیو کیشیدا» در کمپ دیوید، اولین نشست مستقل بین سران کره جنوبی، آمریکا و ژاپن با هدف ایجاد اتحاد در برابر قدرت فزاینده چین و تهدیدهای اتمی کره شمالی بود.

 

روز دوشنبه، «یون سوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی تهدید کرده بود که در صورت افزایش تهدیدات کره شمالی، همکاری سه‌جانبه با آمریکا و ژاپن قوی‌تر خواهد شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار