رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

بازدید سفیر عربستان از مسجدالاقصی لغو شد

بازدید سفیر عربستان از مسجدالاقصی لغو شد سفیر غیر مقیم عربستان سعودی در فلسطین که در رام‌الله به سر می‌برد، امروز اعلام کرد بازدیدش از مسجدالاقصی را لغو کرده است. هاآرتص دلیل آن را، هراس از اعتراض فلسطینی‌ها عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نایف بن بندر السدیری» سفیر غیرمقیم عربستان سعودی در فلسطین که صبح دیروز (سه‌شنبه، ۲۶ سپتامبر)، وارد رام الله شده بود، قرار بود امروز به مناسبت بزرگداشت میلاد رسول اکرم (ص)، از مسجدالاقصی بازدید کند.

وبگاه «عرب ۴۸»، امروز نوشت: هیأت سعودی در رام‌الله، امروز به طور ناگهانی برنامه بازدید از مسجدالاقصی به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)، را لغو کرد و سفیر غیرمقیم عربستان سعودی اعلام کرد که در سفر‌های بعدی به فلسطین، به مسجدالاقصی خواهد رفت.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز گزارش داد که السدیری به میزبانان خود در رام‌الله اطلاع داده که قصد ندارد به مناسبت مراسم جشن میلاد پیامبر اکرم (ص)، که امروز و فردا در مسجدالاقصی برگزار می‌شود، از آن بازدید کند، اما در سفر آتی، حتما چنین برنامه‌ای خواهد داشت.

به ادعای هاآرتص، دلیل لغو بازدید سفیر عربستان سعودی از مسجدالاقصی، نگرانی از وقوع تنش و درگیری در جریان این بازدید السدیری و اعتراض فلسطینی‌ها به حضورش در بیت‌المقدس عنوان کرد و نوشت که تشکیلات خودگردان فلسطین نیز نگران این مسئله بود.

به نظر می‌رسد در سایه زمزمه‌های ریاض و تل‌آویو در خصوص عادی‌سازی روابط و مخالفت مردم فلسطین با دادن هرگونه امتیاز و مشروعیت به رژیم موقت که به شدت با خطر فروپاشی از درون مواجه است، بعید نیست که در صورت ورود سفیر عربستان به مسجدالاقصی، نمازگزاران فلسطینی به حضور او اعتراض کنند.

دیروز (سه‌شنبه، ۲۶ سپتامبر)، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، استوارنامه االسدری را به عنوان سفیر و سرکنسول جدید عربستان سعودی در قدس اشغالی دریافت کرد.

هیأت دیپلماتیک سعودی در حالی به رام‌الله سفر کرده که نمایندگان این کشور آخرین بار در سال ۱۹۹۳ به هنگام توافق اسلو به فلسطین سفر کرده بودند. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار