در پی سقوط یک فروند بالگرد در رودخانه هادسون منهتن هر ۶ سرنشین آن کشته شدند ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان

توئیت جنجالی وزیر خارجه بحرین سروصدا به پا کرد

توئیت خالد بن احمد در حمایت از حملات رژیم صهیونیستی بر علیه حشدالشعبی روابط عراق با بحرین را متشنج کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ خالد بن احمد آل خلیفه، وزیر خارجه بحرین که کشورش سعی زیادی در عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی دارد روز دوشنبه از حملات اخیر این رژیم در عراق، سوریه و لبنان دفاع کرده بود. او دوشنبه در صفحه توئیتر خود نوشت که «ایران با گروه‌های تحت حمایت خود از جمله حزب‌الله لبنان، الحشد الشعبی عراق و حوثی‌های یمن، علیه ما اعلام جنگ کرده است».

 

وزیر خارجه بحرین با اشاره به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به سه کشور عراق، سوریه و لبنان تاکید کرد «حمله به کسانی که این کشور را هدف قرار می‌دهند دفاع از خود است؛ بنابراین نباید مورد سرزنش واقع شوند».

 

وزارت خارجه عراق در بیانیه‌ای در واکنش به مواضع وزیر خارجه بحرین اعلام کرد: حشد شعبی در کنار نیروهای مسلح، پلیس (محلی، فدرال)، پیشمرگ‌ها و نیروهای عشایر برای دفاع از اراضی مقدس ما ایستاده است.

 

در این بیانیه آمده است که حشد شعبی جانفشانی‌های بسیاری برای آزادسازی شهرهای عراق و شکست گروه‌های تروریستی داعش داشته است.

در این بیانیه آمده است: وزارت امور خارجه عراق پیام‌های توئیتری وزیر امور خارجه بحرین را در مورد تجاوزگری‌های اخیر دشمن صهیونیستی علیه خاک چند کشور عربی و علیه سازمان بسیج مردمی عراق- حشد الشعبی- به بهانه دفاع از خود محکوم و رد می‌کند.

 

بامداد یکشنبه گذشته رژیم صهیونیستی چند حمله هوایی به نقاطی در جنوب سوریه کرد که با واکنش پدافند هوایی سوریه مواجه شد. ساعاتی بعد حزب‌الله لبنان از شهادت دو نیروی خود بر اثر این حمله خبر داد وسید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان اعلام کرد حزب‌الله پاسخ این اقدام رژیم صهیونیستی را خواهد داد.

ارسال نظر
آخرین اخبار