به گزارش «راهبرد معاصر»؛ «آنان که باد میکارند، طوفان درو خواهند کرد»؛ این ضرب المثل مصداقی است از سلسله جنایت های خشونت آمیز رژیم صهیونیستی در نواز غزه که به عملیات «طوفان الاقصی» به وسیله مقاومت فلسطین منجر شد.
بیش از دو دهه است ساکنان نوار غزه، بزرگترین زندان بدون سقف جهان شاهد خشونت، فقر و تبعیض بودهاند و این سه عامل ساختاری بروز جنگ، درنهایت طوفان حماس در شهرکهای صهیونسیتی را رقم زد.
رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن بیمارستانی در غزه، راه مذاکرات صلح را مسدود کرد تا به خشونت ها در آنجا ادامه دهد
جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان غزه که موجب شهادت صدها غیرنظامی پناه گرفته در آنجا شد، حتی برای صهیونیست های ساکن سرزمین های اشغالی شرم آور و شوکه کننده بود.
این جنایت زمانی انجام شد که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به همراه چند تن از سران کشورهای عربی همجوار فلسطین قرار بود در اردن با نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و راهکارهای صلح آمیز خروج از بحران غزه را بررسی کنند.
در واقع، رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن بیمارستانی در غزه، راه مذاکرات صلح را مسدود کرد تا به خشونت ها در آنجا ادامه دهد. از زمانی که موشه دایان، فرمانده اسبق ارتش رژیم اشغالگر قدس گفته بود، «رژیم صهیونیستی باید مانند سگ هار به نظر آید تا همه از آن بترسند» تا امروز همین خط مشی به وسیله سران رژیم صهیونسیتی ادامه یافته است.
صهیونیست ها میکوشند با اعمال خشونت دیوانهوار و افسار گسیخته وجهه از دست رفته خود را ترمیم کنند. آنها میدانند حمله حماس به سرزمینهای اشغالی بسیاری از متحدانشان را از قفقاز گرفته تا حوزه خلیج فارس دچار تردید کرده است. به همین دلیل است کابینه جنگ در رژیم صهیونیستی مصمم است ضرب شصت محکمی به حماس نشان دهد، بلکه آبروی از دست رفته دستگاه اطلاعاتی، نیروهای نظامی و سامانه دفاعی خود را بازگرداند.
با وجود این، رژیم صهیونیستی به دو دلیل در جنایت هولناک بمباران بیمارستان المعمدانی غزه دچار اشتباه راهبردی شد؛
نخست، اینکه یکی از سیاستهای اصلی رژیم صهیونیستی مظلوم نمایی برای افکار عمومی در غرب است. بزرگنمایی در ماجرای هولوکاست با همین هدف انجام شد تا جنایت های جنگی علیه مردم فلسطین را توجیه کند. در حمله اخیر حماس به شهرکهای صهیونیست نشین، همین روند دنبال شد و رژیم صهیونیستی با قلب واقعیت، درصدد قربانی نشان دادن خود برآمد.
آنها حملات وحشیانه به نوار غزه را « دفاع مشروع» جلوه دادند و امپراطوری رسانهای صهیونیستی در دامن زدن به این دروغپردازیها ایفای نقش کردند. پس از بمباران بیمارستان غزه، پروژه مظلوم نمایی رژیم صهیونیستی با شکستی فوری مواجه و حجت بر هواداران ساده لوح این رژیم در سراسر دنیا تمام شد.
با وجود سانسور شدیدی که بر رسانههای خبری و همینطور شبکههای اجتماعی اعمال میشود، حقیقت ماجرا به سرعت راه خود را به سوی افکار عمومی جهانی پیدا کرد و تنفر جهانی از رژیم صهیونیستی موجب شد این رژیم در فرار رو به جلویی مضحک، مسئولیت این جنایت را متوجه نیروهای مقاومت کند. ادعایی که حتی بایدن نیز به طور ضمنی در صحت آن تشکیک ایجاد کرد. هنوز ماجرای دروغ پردازی رژیم صهیونیستی در قتل شیرین ابو عاقله، خبرنگار زن الجزیره از اذهان مردم پاک نشده است، در آن جا نیز ابتدا سعی میشد این جنایت به گروههای اسلامی نسبت داده شود.
آنها حملات وحشیانه به نوار غزه را « دفاع مشروع» جلوه دادند و امپراطوری رسانهای صهیونیستی در دامن زدن به این دروغپردازیها ایفای نقش کردند
دوم، اینکه رژیم صهیونیستی در وضعیت غامض به لحاظ نظامی اسیر آمده است. ورود زمینی به غزه که این روزها مطرح میشود، مانند دامی خطرناک برای نظامیان صهیونیست عمل خواهد کرد . صدها کیلومتر تونل حماس در نوار غزه به همراه آشنایی آنها با محل و کمینگاهها، وضعیتی شبیه باتلاق ویتنام برای آمریکا یا جهنم افغانستان برای نیروهای ناتو به وجود خواهد آورد. اساساً در نبرد میان ارتش کلاسیک با قوای نظامی نامتقارن، دست بالا را جنگ نامتقارن خواهد داشت، کما اینکه در همین منطقه نیروهای مقاومت چندین بار آن را اثبات کردهاند.
بنابراین رژیم صهیونیستی با تشدید خشونتها در نوار غزه، دست به بازی دو سر باختی زده است که نتیجه آن را در کوتاه مدت خواهد دید. به دلیل فقدان عمق راهبردی در سرزمینهای اشغالی، به احتمال زیاد رژیم صهیونیستی توان جنگ فرسایشی طولانی مدت نخواهد داشت و مانند جنگهای پیشین در غزه و جنوب لبنان، عقب نشینی در کوتاه مدت قابل انتظار است.
عملیات حماس به احتمال زیاد معادلات سیاسی را در رژیم صهیونیستی تغییر خواهد داد و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم و راستگراهای افراطی همطراز با وی در حزب لیکود قربانی این شرایط خواهند شد.
در عین حال بزرگترین دستاورد مقاومت از حمله به رژیم صهیونیستی از میان رفتن تصور اغراق شدهای خواهد بود که در اذهان برخی کشورهای اسلامی ساخته شده بود. بعد از شکست ناسیونالیسم عربی و مرگ جمال عبدالناصر، بسیاری کشورهای عربی در برابر رژیم صهیونیستی وا دادند و آن را شکست ناپذیر و پر قدرت تصور می کردند.
در سالهای اخیر جبهه مقاومت ضربات کاری بر پیکره رژیم صهیونیستی وارد کرد، به ویژه عملیات «طوفان الاقصی» به قدری سهمگین بود که معادلات سیاسی را در غرب آسیا تحت الشعاع خود قرار داد. اینک سگ هار صهیونیستی ترسناکی قبل را ندارد و وقت آن رسیده است قلادهای که مقاومت اسلامی بر پوزه آن زد، دیگر کشورهای اسلامی به دست بگیرند.