تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید

گزارش‌دهی تل‌آویو به واشنگتن درباره حمله زمینی به غزه

گزارش‌دهی تل‌آویو به واشنگتن درباره حمله زمینی به غزه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در تماس تلفنی با وزیر دفاع آمریکا درباره حملات جنایتکارانه به نوار غزه و تدارکات برای انجام حمله زمینی به این منطقه گزارش داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی بامداد سه‌شنبه بار دیگر به‌صورت تلفنی با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا گفتگو کرد.

 

گالانت در این تماس تلفنی درباره حملات جنایتکارانه به نوار غزه و تدارکات برای انجام حمله زمینی به این منطقه، به آستین گزارش داد.

 

پنتاگون طی بیانیه‌ای مدعی شد که وزیر دفاع آمریکا بر اهمیت اجازه دادن تل‌آویو به ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه و حفاظت از غیرنظامیان فلسطینی تاکید کرده است.

 

در این بیانیه آمده است: «دو وزیر درباره تداوم حمایت‌های امنیتی آمریکا [از اسرائیل] و اقدامات پنتاگون برای جلوگیری از ورود بازیگران دولتی یا غیردولتی دیگر برای تشدید این جنگ صحبت کردند».

 

از سوی دیگر، «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید با تاکید غیرمستقیم بر لزوم ادامه داشتن کشتار مردم نوار غزه توسط رژیم موقت صهیونیستی، ادعا کرد که تل‌آویو حق دفاع از خود و هدف قرار دادن سران حماس را دارد.

 

بعد از اجرای عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در تاریخ هفتم اکتبر که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

 

طبق آمارهای وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان تجاوزات همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به مردم در نوار غزه و کرانه باختری به بیش از ۵ هزار شهید و حدود ۱۵ هزار مجروح رسیده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار