رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

میانجی‌گری قطر برای آتش‌بس ۳ روزه در ازای آزادی ۱۲ اسیر

میانجی‌گری قطر برای آتش‌بس ۳ روزه در ازای آزادی ۱۲ اسیر یک منبع نزدیک به جنبش حماس گفت که مذاکراتی با رژیم صهیونیستی با میانجی‌گری قطر در خصوص برقراری آتش‌بس سه روزه در ازای آزادی ۱۲ اسیر که نیمی از آن‌ها آمریکایی هستند، در جریان است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 09
کد خبر: ۲۱۲۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیشتر «ابوعبیده» سخنگوی جنبش حماس گفته بود که تعداد اسرای صهیونیست در غزه نزدیک به ۲۵۰ نفر هستند که ۲۰۰ نفر آن‌ها در نزد القسام و بقیه نیز در نزد دیگر گروه‌های مقاومت هستند.

منبع مذکور گفت که پیشرفت در این مذاکرات به مدت زمان آتش‌‌بس و وضعیت شمال نوار غزه که شاهد عملیات جنگی گسترده است، بستگی دارد.

بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه، منبع مذکور افزود که قطر منتظر پاسخ رژیم صهیونیستی است.

پیشتر رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داده بودند که تقریبا توافق برای دستیابی به آتش‌بس سه روزه حاصل شده است.

تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که در جریان برقراری آتش‌بس سه روزه، ۱۵ تا ۲۰ نفر از اسرا دارای تابعیت خارجی آزاد خواهند شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار