ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

هشدار پکن به انگلیس درباره تایوان

هشدار پکن به انگلیس درباره تایوان پکن به انگلیس هشدار داد که به اصل چین واحد پایبند باشد و به دنبال روابط رسمی با تایوان نباشد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 09
کد خبر: ۲۱۲۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک سخنگوی سفارت چین در لندن در بیانیه‌ای که چهارشنبه شب در تارنمای این دفتر دیپلماتیک قرار گرفت، گفت: همواره قاطعانه با هر گونه تماس رسمی میان منطقه تایوان و کشورهایی که روابط دیپلماتیک با چین دارند، مخالفت کرده‌ایم.

وی افزود: ما از انگلیس می‌خواهیم که به اصل چین واحد پایبند بوده و همکاری تجاری را بهانه‌ای برای مراودات رسمی و تقویت این مناسبات با تایوان قرار ندهد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که انگلیس و تایوان اخیرا بیست و ششمین دور گفت‌وگوهای تجاری سالانه را برگزار کرده و توافقنامه تقویت مشارکت تجاری امضا کردند.

این مذاکرات و امضای توافقنامه در دیدار نایجل هادلستون وزیر تجارت انگلیس و «چن چرن چی» معاون وزیر اقتصاد تایوان در لندن انجام شد.

انگلیس و تایوان در پایتخت‌های یکدیگر سفارتخانه دارند اما لندن، تایپه را به رسمیت نشناخته است. تایوان، انگلیس را یک شریک مهم خود دانسته و از حمایت‌های لندن در نهادهای بین‌المللی از جمله سازمان جهانی بهداشت برخوردار بوده است.

رویترز در ماه مارس گزارش داد که انگلیس با افزایش صادرات فناوری و قطعات یدکی زیردریایی به تایوان موافقت کرده است تا به تقویت نیروهای دریایی تایپه کمک کند.

چین، تایوان را بخشی از خاک خود می‌داند و با برقراری روابط رسمی سایر کشورها با این جزیره مخالف است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار