بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

نتانیاهو: اردوغان اسرائیل را دولت تروریست توصیف می‌کند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به اظهارات رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه که کابینه نتانیاهو را کابینه‌ای تروریستی خواند، واکنش نشان داد و گفت که «اردوغان باید آخرین نفری باشد که درباره حقوق بشر سخن می‌گوید».
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به اظهارات رئیس‌جمهور ترکیه درباره تروریست بودن کابینه نتانیاهو، رجب طیب اردوغان را به بمباران روستا‌های ترکیه متهم کرد که و گفت: «فردی که چنین کاری را انجام می‌دهد باید آخرین نفری باشد که از دم از حقوق بشر می‌زند و به ما درس‌های اخلاقی می‌دهد».

وی همچنین رئیس جمهور ترکیه را به حمایت از تروریست‌ها متهم کرد و مدعی شد: «اردوغان یکی از کسانی است که از تروریسم حمایت می‌کند، اما اسرائیل را به دولت تروریستی می‌خواند، این در حالی است که رئیس جمور ترکیه از حماس حمایت می‌کند. از اردوغان که خود روستا‌های ترکیه را منفجر می‌کند، پند و نصیحت قبول نمی‌کنم».

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه روز چهارشنبه در نشست گروه پارلمانی حزب حاکم «عدالت و توسعه» در آنکارا در محکومت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: اسرائیل در حال ارتکاب «تروریسم دولتی» در غزه است و قوانین بین‌المللی را در آنجا نقض می‌کند.

رئیس جمهور ترکیه تصریح کرد: «با صراحت تمام می‌گویم که اسرائیل یک رژیم تروریستی است».

نتانیاهو در حالی تروریست بودن رژیم صهیونیستی را انکار می‌کند که طبق جدیدترین آمار دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین، شمار شهدای غزه از آغاز جنگ به ۱۱۵۰۰ نفر و شمار مجروحان هم به ۲۹۸۰۰ نفر رسیده است که بیش از ۷۰ درصد آن‌ها زن و کودک هستند. / ایسنا

ارسال نظر